Dnes se koná benefiční hokejové utkání věnované novodobým válečným veteránům

03.01.2016 10:49

V neděli 3. ledna 2016 v 13.00 hodin se na mobilním kluzišti v Brně za Lužánkami uskuteční extraligové hokejové utkání mezi HC Kometa Brno a HC Škoda Plzeň, které bude věnováno novodobým válečným veteránům.

Dnes se koná benefiční hokejové utkání věnované novodobým válečným veteránům
Foto: Univerzita obrany
Popisek: Univerzita obrany

Zápas hráčů Komety s Indiány z Plzně zahájí Hokejové hry Brno 2016, jejichž partnerem je také Univerzita obrany. Hlavními body hokejových her jsou utkání týmů Masarykovy univerzity a Univerzity Karlovy a především pak dva ligové zápasy Komety, a to se Škodou Plzeň a Spartou Praha. Hrám udělil záštitu náčelník Generálního štábu AČR generálporučík Josef Bečvář a první zápas ponese název „Zelený den s Kometou“.
 
Úvodní program nedělního zápasu bude ve 12.40 hodin zahájen slavnostním ceremoniálem. Hokejisté Komety Brno a Škody Plzeň se nejprve pozdraví s novodobými válečnými veterány – vojenskými profesionály AČR, které na kluziště přivedou nejmladší hráči Komety. Slavnostního vhazování se pak ujmou hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek a rektor-velitel Univerzity obrany brigádní generál Bohuslav Přikryl. 
 
Brněnské novoroční utkání hokejové extraligy bude mít i benefiční rozměr. Před vlastním zápasem hráči Komety Brno nastoupí na led na rozbruslení ve speciálních dresech s maskáčovým potiskem, které pak budou vydraženy. Peníze vzešlé z dražby dresů věnuje klub Komety Brno do Vojenského fondu solidarity. Na akci za Lužánkami nebude chybět ani přelet vrtulníků z letecké základny v Náměšti nad Oslavou a prezentační stan Univerzity obrany.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…