Do Prahy se sjedou krásky z Česka a Slovenska! Kdo vyhlásí Czech and Slovak PhotoGirl 2016?

27.09.2016 14:06

Už tento týden v pátek budou v Praze vyhlášeny vítězky druhého ročníku soutěže Czech and Slovak PhotoGirl 2016! Vítězku vybírají lidé na internetu, zapojí se ale také hvězdná porota.

Do Prahy se sjedou krásky z Česka a Slovenska! Kdo vyhlásí Czech and Slovak PhotoGirl 2016?
Foto: Archiv soutěže Czech and Slovak PhotoGirl 2016
Popisek: Vítězka loňského ročníku soutěže Markéta Martinkovičová.

Nejedná se o klasickou soutěž krásy, ale o moderní projekt, ve kterém lidé hlasují pro finalistky na internetu a sociálních sítích. Své slovo má ale také dvanáctičlenná porota složená z hvězd showbyznysu, fotografů i podnikatelů. Místa v ní pro letošek přijali např. světoznámí fotografové Jan Saudek a Robert Vano, a nebo moderátorka Eva Decastelo. Členy poroty jsou také herec a dabér Václav Knop nebo spisovatel a publicista Michal Viewegh.

„Denně vídáme po ulicích stovky nádherných dívek a žen, o kterých si říkáme, že by mohly mít potenciál stát se modelkou, o kterých si říkáme, že jsou fotogenické a měly by být někde vidět, být někde vyfocené a jejich šarm a půvab doceněný. Přesně pro tyto dívky a ženy je naše soutěž,“ prozradil šéf soutěže Lukáš Trs.

„Jedná se o druhý ročník soutěže, přičemž první finále se konalo před rokem v Brně. Letos jsme se rozhodli uspořádat slavnostní vyhlášení v Praze, v krásných prostorách italského hotel Assenzio. Co se týče titulu Czech and Slovak PhotoGirl, vítězka získá týdenní pobyt v Las Vegas, kde bude mít možnost vidět show Eltona Johna nebo Davida Copperfielda,“ dodal Lukáš Trs.

A teď to nejdůležitější: Ve finále Czech and Slovak PhotoGirl 2016 je dvanáct dívek – a to jak z Česka, tak ze Slovenska. Nejmladší jsou hned čtyři finalistky, kterým je 21 let.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…