Do finálové dvanáctky Souboje nevěst se probojovaly tři nevěsty z Prahy

27.02.2014 12:41

Do soutěže Souboj nevěst se letos přihlásilo celkem 1626 nastávajících nevěst. Ale pouze 12 budoucích novomanželek ze všech koutů České republiky se utká v nelítostném boji o pohádkové věno.

Do finálové dvanáctky Souboje nevěst se probojovaly  tři nevěsty z Prahy
Foto: Souboj nevěst
Popisek: Souboj nevěst zná semifinalistky

Mezi semifinalistky se probojovaly i tři pražačky.  Adeptky měly za úkol prokázat důvtip, šikovnost a také kouzlo osobnosti. Jejich výkony okem profesionálů hodnotili Vlastimil Harapes, Jaroslav Brabec, Bořek Šípek, Vlasta Horváth či plastický chirurg Ondřej Měšťák, něžné pohlaví zastoupily Kateřina Mátlová, Monika Marešová a Monika Leová. 

Do semifinále se probojovalo dvanáct vdavekchtivých slečen, které se mezi sebou utkaly ve třech soutěžních disciplínách, a to v ostrém rozhovoru s koučkou, promenádě v šatech od svatebního domu Nuance a divácky oblíbenou volnou disciplínou. Vlaďka Vrbová, Hana Kinkalová a Lucie Ruterlová to jsou jména tří nevěst, které se ucházejí o hlasy veřejnosti. „Byla jsem nečekaně oslovena na svatebním veletrhu a jsem ráda, že se soutěže účastním. Je to taková malá generálka na svatbu,“ dodala Hana Kinkalová. Zdali se podaří některé z dívek vyhrát atraktivní ceny Souboje nevěst a uskutečnit tak pohádkovou svatbu se dozvíme již v dubnu, kdy proběhne slavnostní finále.

Soutěž Souboj nevěst pořádá již svůj třetí ročník. V této hře nejde o krásu a dokonalé křivky, ale o schopnost vybojovat si svůj sen a získat tak pohádkové věno. „Momentálně máme vybrané semifinalistky, z těch se pomocí SMS hlasů vyberou tři nejúspěšnější a začne bitva o věno. Slavnostní finále se uskuteční 16. dubna. Hraje se vabank, vítězka bere vše,“ uvedla ředitelka soutěže Lucie Kopecká.

Soutěžící nevěsty o ně svedou napínavý souboj před zraky celého národa, a to v disciplínách, které otestují jejich schopnost stát se supermanželkami. Potřebovat budou ostré lokty, dávku sebevědomí, maximální nasazení a kouzlo osobnosti. Hraje se vabank, a to do poslední sekundy celé soutěže! Více informací o soutěži se dozvíte na www.soubojnevest.cz, v časopise Tvoje svatba a na Facebooku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…