Do managementu společnosti Adastra nastoupila Růžena Barešová

30.10.2014 9:40

Mezinárodní konzultační a softwarová společnost Adastra přivítala nového člena týmu. Na pozici Business Development Manager nastoupila Růžena Barešová, která má více než 10leté zkušenosti z působení v mezinárodních IT firmách. V této pozici bude mít za úkol identifikování nových obchodních příležitostí na trhu a zároveň zastřešení marketingového oddělení.

Do managementu společnosti Adastra nastoupila  Růžena Barešová
Foto: Adastra
Popisek: Adastra

„Po více než 10 letech v korporacích jsem se rozhodla pro změnu. Adastra pro mě vždy byla synonymem mladé, dynamické a vysoce profesionální společnosti a tak jsem se rozhodla přijmout tuto pracovní výzvu. V rámci mého obchodního působení tak vidím přirozenou cestu, jak zúročit své znalosti, kontakty i zkušenosti z IT,“ uvádí Růžena Barešová, Business Development Manager společnosti Adastra.

Ve svém volném čase Růžena Barešová sportuje, cestuje a zbytek volného času tráví s rodinou a přáteli. V osobním i profesním životě se Růžena snaží být vždy pozitivní a má ráda výzvy.

O společnosti Adastra

Adastra je mezinárodní konzultační společnost, která synergicky propojuje svět businessu a technologického poradenství. Své dominantní postavení v oblasti Information Managementu rozvíjíme především v našich klíčových kompetencích - Data Warehousingu, Business Intelligence včetně Mobile BI, Master Data Managementu a Enterprise Application Integration. Naši konzultanti načerpali své rozsáhlé zkušenosti na stovkách projektů pro významné klienty, v Česku například: Ahold, Cetelem, ČSOB, ČSOB Pojišťovna, Equa bank, GE Money bank, PPF, Škoda Auto, Tipsport, Telefónica O2, Vodafone a další.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

7:02 ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

Česká obchodní inspekce zjistila, že na tuzemském trhu je v nabídce výrobek, který představuje vážné…