Dokud nám dáno, dík za každé ráno… Humor Haliny Pawlowské nově ve vysílání Českého rozhlasu Dvojka

11.01.2016 19:46

Od úterý 12. ledna se mohou posluchači Českého rozhlasu Dvojka těšit na veselé, ale i lehce vážné postřehy oblíbené spisovatelky a scenáristky Haliny Pawlowské. V premiéře zazní každé úterý, čtvrtek a sobotu v pořadu Dobré ráno s Dvojkou v 7:20, v repríze pak v odpoledním vysílání.

Dokud nám dáno, dík za každé ráno… Humor Haliny Pawlowské nově ve vysílání Českého rozhlasu Dvojka
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

V pořadu, který je součástí ranních glos, zpříjemní oblíbená spisovatelka, scenáristka, publicistka a moderátorka Halina Pawlowská ráno posluchačů svým nezaměnitelným humorem a sebeironií.

Těšit se tak mohou na řadu veselých, ale i lehce vážných příběhů o rodině, lásce a hlavně o ženách, které umí žít navzdory všemu nepříjemnému, co je potká. Zkrátka
a dobře na milou, vtipnou, úsměv i životní moudro rozdávající Halinu Pawlowskou, tak jak ji znají nejen díky knižním bestsellerům, ale i zábavným pořadům, včetně těch rozhlasových.

„Práce pro rozhlas mě vždy těšila a pro Dvojku mám zvláštní slabost,“ říká Halina Pawlowská a zároveň doplňuje: „Nestresujte se a pamatujte si, že jestli se máte dobře, může být hůř. A jestli se máte špatně, tak může být ještě hůř. Dokud dýcháte, vnímáte, máte chuť k jídlu a někoho rádi, tak nezbývá, než si blahopřát. Vaše Halina.“

„Domnívám se, že Halina Pawlovská patří na Dvojku neodmyslitelně. Tedy jsem rád, že pro naše vysílání zase začala psát. A že svými texty oslovuje jenom ženy? To vůbec není pravda. I muži mají své dny a v takovém případě se optimizmus Haliny Pawlovské může hodit!“ doplňuje šéfredaktor Českého rozhlasu Dvojka Miroslav Dittrich.

S osobitým humorem Haliny Pawlowské se v minulosti už ale posluchači Dvojky setkali. Například v pořadech Kdo židli má, bydlí, Nostalgické muzeum Ondřeje Suchého nebo Sklípek. 

Seriál glos vysílá Český rozhlas Dvojka každé úterý, čtvrtek a sobotu od 7:20 hodin v pořadu Dobré ráno s Dvojkou, reprízy pak ve stejné dny odpoledne. Více informací o programu a pořadech na webu www.dvojka.rozhlas.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…