Dopravní podnik Hradec Králové chce znát názor cestujících

03.11.2015 16:33

Kvalitu svých služeb si chce opět po roce u cestujících ověřit královéhradecký dopravní podnik. Na období od 9. do 13. listopadu proto chystá ve vozidlech a na zastávkách městské hromadné dopravy průzkum spokojenosti.

Dopravní podnik Hradec Králové chce znát názor cestujících
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Názor na současnou úroveň veřejné dopravy budou zjišťovat u cestujících starších šestnácti let studenti Technické univerzity Liberec, kteří budou označeni visačkou s nápisem Dopravní průzkum a logem Dopravního podniku města Hradce Králové. Otázky, na které by dopravní podnik znal rád odpověď, jsou uspořádány v dotazníku a týkají se například počtu spojů ve všední dny a o víkendu, návaznosti spojů nebo přesnosti a spolehlivosti. Tazatele bude zajímat i názor cestujících na ochotu pracovníků v zákaznických centrech, zjišťovat budou i to, jak pasažéři MHD hodnotí chování a ochotu řidičů, jak jsou spokojeni s informacemi o službách a změnách v MHD. Stranou zájmu nebude ani vybavení, vzhled a čistota zastávek, úroveň čistoty ve vozidlech, jejich vzhled a informace poskytované uvnitř vozů. Cestující se budou v dotazníku moci vyjádřit i k možnostem a způsobu prodeje jízdného.

„Budeme rádi, když se s námi naši cestující podělí o své zkušenosti a sdělí nám i náměty ke zlepšení. Průzkum je anonymní a získané názory cestujících a výstupy z průzkumu využijeme pro zlepšování našich služeb. Budete-li tázáni, využijte tuto příležitost a odpovězte prosím našim tazatelům na všechny otázky,“ vyzývá respondenty ke spolupráci vedoucí marketingu dopravního podniku František Meduna.

Průzkum spokojenosti s kvalitou služeb poskytovaných městskou hromadnou dopravou v Hradci Králové provádí dopravní podnik pravidelně již od roku 2006. V letech 2009 a 2011 pak organizoval Dopravní průzkum mobility se zaměřením na využívání MHD - průzkum ke zjištění dopravních preferencí obyvatel a návštěvníků Hradce Králové.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

7:23 Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

Fair play, boj proti předsudkům, všestrannost a nutnost spolupráce rodičů a trenérů. To jsou témata …