Dopravní podnik Ostrava nemá a nikdy neměl s panem Dědicem uzavřenu žádnou smlouvu

30.03.2014 17:00

Vyjádření vedení Dopravního podniku Ostrava a.s. k záležitostem ve věci obvinění vznesených v tomto týdnu proti fyzickým a právnickým osobám, které se údajně měly podílet na trestné činnosti v souvislosti s veřejnými zakázkami pro ostravský dopravní podnik a městskou nemocnici.

Dopravní podnik Ostrava nemá a nikdy neměl s panem Dědicem uzavřenu žádnou smlouvu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pohled na Ostravu

Vedení dopravního podniku nemá informace o údajném porušování zákona obviněných osob v souvislostech s veřejnými zakázkami na nákup vozidel MHD.

Představenstvo společnosti přijalo již dříve opatření ve smyslu poskytnutí úplné součinnosti orgánům činným v trestním řízení ze strany všech vnitropodnikových útvarů a vydalo pokyny k provedení vlastní hloubkové vnitřní kontroly v předmětných záležitostech.

Ani vnitřní kontrola společnosti ani auditní orgány Ministerstva financí ČR, které ve společnosti opakovaně prováděly kontroly předmětných zakázek, nepřinesly žádná zjištění o možném porušování zákona či jiných pochybeních.

Dopravní podnik Ostrava nemá a nikdy neměl s panem Dědicem uzavřenu žádnou smlouvu. O jeho údajném napojení na dopravní podnik se management společnosti dověděl až z médií.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…