Dopravní podnik připravil unikátní rockový koncert v depu a den otevřených dveří

06.05.2015 14:30

Jedinečný zážitek v podobě rockové party v autobusovém depu připravil českobudějovický dopravní podnik. Koncert se uskuteční v předvečer letošního dne otevřených dveří. Jedná se o další příspěvek k letošním oslavám 750 let od založení Českých Budějovic.

Dopravní podnik připravil unikátní rockový koncert v depu a den otevřených dveří
Foto: David Hora
Popisek: Radnice v Českých Budějovicích

Unikátní prostředí autobusového depa a zajímavý hudební program čekají návštěvníky akce s názvem "1st Rock in Depo", kterou pořádá českobudějovický dopravní podnik. Koná se v pátek 22. 5. 2015 od 19 hodin v areálu vozovny Dopravního podniku města České Budějovice v Novohradské ulici.

Na stejném místě se hned následující den - v sobotu 23. 5. 2015 - bude konat od 10 do 16 hodin Den otevřených dveří s bohatým programem pro celou rodinu.

První rocková party v největší garáži ve městě

1st Rock in Depo je historický první rocková party v největší garáži ve městě. Návštěvníci se mohou těšit na bubenickou show v podání Wild Sticks, hudební vystoupení španělsko-české kapely Extraditables, dívčí rockovou kapelu The Apples a českobudějovický Rozkrock. Celá party se odehraje v netradičním prostředí haly autobusového depa a slibuje nezapomenutelný zážitek! Vstupenky na 1st Rock in Depo v ceně symbolických 75 Kč jsou v předprodeji v kanceláři DPMČB v Mercury Centru, v Turistickém informačním centru na radnici a případně v den konání na místě akce. Kapacita je omezena.

Sobotní Den otevřených dveří, který bude následovat hned druhý den po koncertu, nabídne kromě prohlídky vozového parku a zázemí dopravního podniku také spoustu zábavy a zajímavostí pro děti i dospělé. Připraveny jsou nafukovací atrakce pro děti, malování na obličej, jízdy na Segwayi a elektrokoloběžkách, jízdy na šlapacích autech, dále ukázky práce Policie ČR, hasičů, Městské policie a mnoho dalšího. Součástí programu bude také bubenická show a workshop. V areálu bude samozřejmě možnost občerstvení.

V rámci Dne otevřených dveří jsou připraveny jízdy historickými autobusy a trolejbusem každých 30 minut z vozovny v Novohradské a z Mariánského náměstí. Od 9:30 do 10:00 bude přehlídka historických autobusů na náměstí Přemysla Otakara II. s následným odjezdem do depa - zájemci o návštěvu Dne otevřených dveří mohou využít tento netradiční způsob dopravy zdarma. Odpoledne se navíc uskuteční speciální spanilá okružní jízda všech historických autobusů městem - odjezd z autobusového depa v Novohradské bude v 15 hodin.

Vstup na Den otevřených dveří i jízdy historickými vozy jsou pro všechny zdarma. V době konání akce bude probíhat rekonstrukce Novohradské ulice - z toho však nemusí mít návštěvníci obavy. Příjezd k areálu veřejnou dopravou i parkování automobilů u depa bude po domluvě se stavbou umožněno.

K pozvánce na obě akce se připojuje místopředseda představenstva Dopravního podniku města České Budějovice Slavoj Dolejš: „Rád bych pozval všechny zájemce o zajímavé zážitky na rockovou party v depu i na Den otevřených dveří. Naším cílem bylo připravit opravdu bohatý a jedinečný program a připojit se tak další formou k oslavám 750 let města a jsem si jistý, že návštěvníci nebudou zklamaní.“

Více informací o programu a předprodeji vstupenek najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…