Dopřejte si Advent, Vánoce a Silvestr v Lázních Luhačovice

05.10.2014 17:35

I když podzim ještě ani pořádně nezačal, je čas zamyslet se nad závěrem roku. Zkušenosti z minulých let ukazují, že silvestrovské pobyty v atraktivních destinacích se vyprodají velmi rychle. Proč si tedy nedopřát poslední týdny v roce v pohodě, místo tradičního shonu a často zbytečných výdajů? Teď je ta pravá chvíle na objednání adventního, vánočního, nebo silvestrovského pobytu v Lázních Luhačovice.

Dopřejte si Advent, Vánoce a Silvestr v Lázních Luhačovice
Foto: Lázně Luhačovice
Popisek: O silvestrovské pobyty v lázních je velký zájem.

Výkonný ředitel Lázní Luhačovice a. s. Ing. Jiří Dědek, MBA k tomu říká: „V závěru roku se mohou návštěvníci Luhačovic opět těšit na do detailu připravené sváteční pobyty a bohatý kulturní program. Adventní čas můžete využít pro plně léčebný pobyt v hotelu Palace nebo si dopřát opravdový wellness ve vánočně vyzdobeném a vánoční vůní provoněném hotelu Alexandria. A budete-li chtít, napečeme za vás i cukroví. Odpočinek pak bude tou nejlepší přípravou na blížící se Vánoce.“

Kouzlo nejkrásnějších svátků v roce v Luhačovicích objevuje každý rok stále více hostů. Proto vánoční pobyt v luxusním ALEXANDRIA**** Spa&Wellness hotelu v nabídce akciové společnosti Lázně Luhačovice nesměl chybět. Klid, relaxace, neopakovatelná atmosféra, špičková gastronomie a služby nejvyšší kvality k Vánocům patří. Kromě volného vstupu do vyzdobeného wellness centra ve stylu starořímských lázní, pobyt zahrňuje i řadu relaxačních procedur. Součástí pobytu je také každodenní kulturní program ve vyhlášeném nočním klubu s prvorepublikovou atmosférou. S místní cestovní agenturou Luhanka můžou pak návštěvníci ještě třeba poznat jižní kout Valašska s Betlémem v Horní Lidči, Vizovickým pečivem a exkurzí v likérce R. Jelínek.

,,Kdo chce u nás strávit Silvestra a oslávit příchod nového roku, měl by si pospíšit – v nabídce sice ještě jsou volná místa, ale podle zkušeností z minulých let se rychle vyprodají. Z naší široké škály ubytování si  můžete vybrat. Váš pobyt můžete strávit v luxusním hotelu, vile v alpském stylu nebo útulném penzionu. Vrcholem silvestrovských pobytů bude pro všechny hosty slavnostní galavečer ve Společenském domě, během kterého bude hrát nejen taneční hudba, ale také moravská cimbálová muzika ze Strážnice. Hlavními hosty budou Heidi Janků a Michal David Revival. Večerem bude provázet televizní a rozhlasový moderátor Aleš Cibulka. Sváteční odpoledne na Nový rok zpříjemní koncert  v Kostele svaté Rodiny, kde se přestaví komorní orchestr Czech Virtuosi a varhaník Martin Jakubíček,“ vybízí J. Dědek.

Zájemci o pobyt v luhačovických lázních však nemusí čekat až na závěr roku. Mohou využít podzimní pobyty v lázních, které  patří k nejoblíbenějším. Podzimní prosluněné dny lákají na procházky ve zdejším obnoveném parku a okolí lázní nabízí nespočet turistických tras jak pro pěší, tak i cyklisty. Největším lákadlem jsou však blahodárné léčebné a wellness procedury ve zdejších zařízeních akciové společnosti Lázně Luhačovice, popíjení světově proslulé Vincentky a jedinečná architektura Dušana Jurkoviče.

Balíček služeb,,Podzimní relaxace“ obsahuje ubytování na 3, 4, nebo 7 dní. K tomu polopenzi s výběrovou stravou (snídaně formou bufetu, večeře výběrem z nabídky min. 5 jídel nebo formou bufetu v Jurkovičově domě) nebo strava standard v penzionu Riviera, konzultaci s lékařem, lázeňské procedury, 1x 2 hod. vstup do wellness centra v ALEXANDRIA**** Spa&Wellness hotelu u pobytu na 7 nebo 4 noci. Lázeňské procedury při všech pobytech obsahují přírodní uhličitou koupel, relaxační koupel s přísadou, masáž éterickým olejem, masáž klasickou, inhalaci minerální vody a denně pitnou kúru léčivých minerálních vod. Jednolůžkové pokoje jsou bez příplatku.

Klienti mohou využít širokou nabídku bazénů, které se nacházejí přímo v lázeňských zařízeních akciové společnosti Lázně Luhačovice (Alexandria, Palace, Jurkovičův dům, Centrální lázně), ale mohou využít i krytý plavecký bazén přímo v Luhačovicích, nebo aquapark v Uherském Brodě, který je vzdálen jen 12 km. Okolo Luhačovické přehrady se dá na trase cca 4 km bruslit na in-line bruslích. Dobré zázemí má v Lázních Luhačovice i sport a turistika. Milovníci tenisu si mohou zahrát svůj oblíbený sport přímo v areálu lázní na antuce. Příznivci Nordic Walking si zde mohou půjčit hole. V lázních je možnost půjčení kol na výlety. K dispozici je zde i fitness, squash, kuželky a bowling. Přes zimu mají návštěvníci možnost zalyžovat si na městské sjezdovce, nebo využít běžecké tratě. Kromě akcí přímo zajišťovaných a nabízených akciovou společností Lázně Luhačovice, mají klienti k dispozici i turistické atrakce Valašska a Slovácka.

Lázně Luhačovice, a.s., a Léčebné lázně Jáchymov, a.s., vystupují pod společným názvem Spa&Wellness Nature Resorts a od roku 2011 tvoří největší lázeňskou skupinu v České republice. Celkový počet lůžek pro dospělé je 2198 a dětské léčebny v Luhačovicích mají k dispozici dalších 258 lůžek. Uvedená kapacita představuje 10 % lázeňského trhu ČR.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…