Dřevařská sekce ALDP se rozrostla o dalšího člena

24.04.2015 14:50

Šestá valná hromada Asociace lesnických a dřevozpracujících podniků, která se uskutečnila v polovině dubna v Praze, jednomyslně odsouhlasila přijetí nového člena do dřevařské sekce – společnost LESS & TIMBER, a.s.

Dřevařská sekce ALDP se rozrostla o dalšího člena
Foto: ALPD
Popisek: dřevo

LESS & TIMBER, a.s.

Společnost LESS & TIMBER, a.s. je významným výrobcem truhlářského a stavebního řeziva a radiálních lamel s navazující výrobou lepeného hranolu, jehož je největším výrobcem v České republice a jedním z největších v Evropě. Od 1. ledna 2015 je společnost součástí české investiční skupiny Jet Investment investující do tradičních českých podniků s mnohaletou historií.

Společnost s více než třemi sty zaměstnanci provozuje v Čáslavi a Dlouhé Vsi u Sušice pilařské závody s celkovou roční kapacitou pořezu až 350 000 m3 a v Klášterci nad Orlicí závod na výrobu lepeného hranolu a nábytkářských polotovarů s ročním objemem výroby až 30 000 m3.

Společnost LESS & TIMBER, a.s. patří k významným zpracovatelům kvalitní kulatiny v Evropě. Zabývá se komplexním zpracováním dřeva, převážně kvalitního přesíleného jehličnatého dřeva s většinovým zastoupením smrku s postupným nárůstem podílu borovice a modřínu.

Společnost klade velký důraz na kvalitu svých výrobků. Proto uplatňuje certifikovaný systém řízení kvality (QMS), který je každoročně prověřován prostřednictvím externích kontrolních auditů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kancelář prezidenta republiky: Prezident Petr Pavel navrhl Senátu ústavní soudce

7:23 Kancelář prezidenta republiky: Prezident Petr Pavel navrhl Senátu ústavní soudce

Prezident republiky Petr Pavel předložil podle čl. 84 odst. 2 Ústavy ČR a § 6 zákona č. 182/1993 Sb.…