Dva tisíce klientů OZP platí za své zdraví online

11.05.2015 8:53

Přes dva tisíce klientů Oborové zdravotní pojišťovny využívá možnosti platit výdaje za svou zdravotní péči online. Platební kartou přímo v portálu Vitakarta nebo sejmutím QR kódu ze svého vyúčtování už klienti Oborové zdravotní pojišťovně zaslali pět milionů korun.

Dva tisíce klientů OZP platí za své zdraví online
Foto: OZP
Popisek: Logo Oborové zdravotní pojišťovny

„Šetříme klientům čas. Nemusejí za námi na pobočku a také si mohou být jistí, že při placení neudělají překlep při vyplňování převodního příkazu v internetovém bankovnictví. Vitakarta i díky této funkci poskytuje našim klientům komfort, který u jiných zdravotních pojišťoven nenajdou,“ říká Mario Böhme, vedoucí obchodního oddělení a mluvčí pojišťovny.

„Největší podíl online plateb tvoří podnikatelé, kteří podávají Přehled o příjmech a výdajích OSVČ prostřednictvím portálu VITAKARTA ONLINE. Je to nejrychlejší a nejsnadnější způsob podání a doplnění možnosti online úhrady tak nabízí plný uživatelský komfort. K němu patří také online možnost zjištění platební bilance, změn osobních i platebních údajů a další služby, na které jsou lidé zvyklí například v prostředí internetového bankovnictví," doplňuje Böhme.

Oborová zdravotní pojišťovna začala nabízet online platby kartou a QR kódy v listopadu minulého roku. Klienti pojišťovny jejich prostřednictvím můžou platit jak standardní pojistné, tak případná penále. Oborová zdravotní pojišťovna také jako jediná zdravotní pojišťovna umožňuje svým klientům online sledovat zdravotnické výkony, které si z jejich zdravotního pojištění lékaři účtují, a případně upozornit na nesrovnalosti, či svého lékaře pochválit za dobrou péči.

Oborová zdravotní pojišťovna zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví (OZP)

  • kód: 207
  • IČ: 47114321
  • sídlo: Roškotova 1225/1, 140 21 Praha 4
  • telefon: 261 105 555
  • fax: 261 105 300
  • elektronická podatelna: https://portal.ozp.cz
  • internet: www.ozp.cz

OZP je s více než 735 tisíci klienty třetí největší zaměstnaneckou pojišťovnou v České republice. Své pobočky má ve všech krajských městech a kromě nich jsou klientům k dispozici další klientská centra, Asistenční služba OZP a služby elektronické komunikace, zejména portál VITAKARTA ONLINE, který poskytuje služby první elektronické zdravotní pojišťovny v Česku.

Svou dobrou pověst mezi zdravotnickou veřejností si OZP trvale zabezpečuje včasnou úhradou všech svých závazků. Pro veřejnost je pak atraktivní zejména tím, že nabízí široké spektrum služeb a vysokou kvalitu, profesionalitu a spolehlivost, s jakou jsou tyto služby poskytovány v optimální síti smluvních partnerů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…