Dvojitá vánoční nadílka pro děti z SOS vesniček

23.12.2014 13:01

Vánoční a novoroční čas je v SOS dětských vesničkách časem vánočních besídek se vším, co k tomu patří. Letos dostaly děti v Brně hned dva dárky – tradiční vánoční balíčky a zrenovovaný dům SOS Kotva. Obojí díky pomoci společnosti Kaufland.

Dvojitá vánoční nadílka pro děti z SOS vesniček
Foto: Kaufland
Popisek: Ředitelka SOS DV Brno Marcela Troubilová přebírá vánoční balíčky z rukou vedoucího prodejny Kaufland v Brně – Židenicích pana Vavříka.

Zástupci společnosti Kaufland nepřijeli na brněnskou besídku s prázdnou. Dětem přivezli balíčky plné sladkých i slaných dobrot, které dostaly děti nejen v brněnské vesničce, ale prostřednictvím pracovníků sdružení SOS dětské vesničky byly postupně rozdány všem dětem, které jsou zapojeny do programů tohoto sdružení.

Před Vánocemi také proběhlo otevření renovovaného domu na půl cesty SOS Kotva v Brně. Jeho posláním je usnadnit mladým lidem z pěstounských rodin či dětských domovů vykročení do samostatného života. Kromě ubytování zde mladí lidé naleznou také aktivní a všestrannou podporu při přebírání plné zodpovědnosti za svůj život.

Rekonstrukce domu SOS Kotva probíhala od září 2014 za významné finanční pomoci společnosti Kaufland, která rekonstrukci podpořila částkou 1 125 000 korun. Za tuto částku byla kromě jiného provedena výměna oken, dveří a tepelných čerpadel, které společně se zateplením budovy přispějí k významnému snížení nákladů na provoz zařízení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…