E.ON Energie svěřila komunikaci tématiky CNG agentuře Lesensky.cz

27.04.2014 19:53

Společnost E.ON Energie zahájila v dubnu spolupráci s PR a marketingovou agenturou Lesensky.cz. Pro E.ON bude agentura zajišťovat komunikaci a propagaci stlačeného zemního plynu (CNG) v České republice.

E.ON Energie svěřila komunikaci tématiky CNG agentuře Lesensky.cz
Foto: E.ON
Popisek: E.ON

„Agentura Lesensky.cz nás přesvědčila především svým koncepčním přístupem, kvalitním týmem odborníků a znalostí našeho poměrně specifického oboru,“ upřesňuje Alena Pudilová ze společnosti E.ON Energie. Podle Tomáše Skolka, vedoucího mediálního týmu agentury, je základem úspěchu nadstandardní orientace agentury v dané problematice. „Témata z oblasti energií a pohonných hmot samozřejmě vyžadují pečlivou odbornou přípravu. Bez kvalitních informací nelze v médiích uspět. Právě náš poctivý přístup ke zdrojům a datům zde hraje jednoznačně ve prospěch agentury,“ vysvětlil.

O agentuře Lesensky.cz

Agentura Lesensky.cz působí na trhu od roku 2009 a svými referencemi se řadí mezi přední agentury v ČR. Byznys v mediální oblasti agentura vystavěla na seriózním vztahu s novináři, kterým předkládá kvalitní informace bez jakéhokoliv lobbování. Agentura se specializuje na komplexní marketingové služby, které vhodně propojuje s paralelními PR aktivitami.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…