E.ON Prémie sníží cenu za dodávku elektřiny o 13 %

29.11.2014 14:19

Společnost E.ON přichází od 1. prosince s novým produktem E.ON Prémie, který snižuje cenu silové elektřiny o 13 %. Produkt je určen všem zákazníkům z řad domácností. Ti získají společně se slevou také garanci, že se jim cena elektřiny u nového tarifu po dobu 2 let nezvýší.

E.ON Prémie sníží cenu za dodávku elektřiny o 13 %
Foto: E.ON
Popisek: E.ON

Nový produkt E.ON Prémie bude k dispozici od 1. prosince letošního roku a v porovnání se standardním ceníkem společnosti nabídne slevu 13 % ze silové ceny elektřiny. Roční úspora u domácností se bude díky tomu pohybovat v řádech stovek, v některých případech ale i tisíců korun ročně. „Roční platba u domácnosti, která využívá energii pro svícení a provoz běžných spotřebičů, se meziročně sníží o zhruba 450 Kč. Ještě více ušetří lidé, kteří elektřinou topí – v závislosti na jejich spotřebě a sazbě elektřiny zaplatí až o 3 000 Kč méně,“ říká Vladimír Vácha, tiskový mluvčí E.ON.

U E.ON Prémie navíc zákazníci obdrží garanci, že se jim cena elektřiny po dobu 24 měsíců od zahájení dodávky nijak nezvýší. „S E.ON Prémie získávají naši zákazníci produkt, který kombinuje jednu z nejnižších cen na trhu s nadstandardním zákaznickým servisem a širokým portfoliem energeticky efektivních produktů a služeb, které dlouhodobě nabízíme. E.ON tím naplňuje své předsevzetí vůči zákazníkům, kterým přináší produkty a služby, s nimiž mohou šetřit nejen peníze, ale i přírodu,“ říká Vladimír Vácha, tiskový mluvčí společnosti E.ON.

Zájemcům bude nový produkt k dispozici od příštího týdne. „O produkt E.ON Prémie si bude možné zažádat od 1. prosince, a to na naší zákaznické lince nebo pomocí online formuláře na www.eon.cz/premie,“ říká Vladimír Vácha.

Poznámka: Při kalkulaci ročních úspor je využito porovnání ceny dodávky elektřiny od E.ON z Ceníku Elektřina platného od 25.8.2014 a Ceníku Prémie Advent 2014 platného od 1.12.2014 v sazbě D02d (spotřeba 2,2 MWh), a v sazbě D45d (spotřeba VT 0,6 MWh, spotřeba NT 14,4 MWh). Procentuální úspora 13% se vztahuje na cenu za MWh dodané elektřiny.

O společnosti E.ON Energie a.s.
Energetická společnost E.ON působí na českém trhu od roku 1998 a je významným dodavatelem energií českým zákazníkům. Aktuálně dodává elektřinu celkem 1,2 milionu zákazníků a zemním plynem zásobuje více než 220 000 zákazníků, a to převážně v jižních Čechách a na jižní Moravě.

Jako významný dodavatel elektřiny a zemního plynu cítí energetická společnost E.ON velkou odpovědnost nejen za spolehlivé dodávky energie a kvalitní služby zákazníkům, ale také za životní prostředí kolem nás. Svým zákazníkům proto přináší řadu informací a služeb, které pomáhají šetřit přírodu a snižovat jejich spotřebu energií.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Temelínské cyklobusy zahájily sezónu

10:04 ČEZ: Temelínské cyklobusy zahájily sezónu

Do práce v autobuse, zpátky domů na kole. Také letos mohou zaměstnanci elektrárny k dopravě do práce…