E-shopy budou S Heurekou a DPD doručovat zásilky zdarma

16.11.2014 10:21

Přepravní společnost DPD nabídne e-shopům zapojeným do akce Den Dopravy Zdarma speciální výhodnou cenu za dopravu zboží.  Populární akce nákupního portálu Heureka bude probíhat od 18. do 19. listopadu s cílem podpořit trh e-commerce a zvýraznit výhody nakupování na internetu v nejdůležitější sezóně roku. Internetové obchody zapojené v minulém roce zaznamenali 367% nárůst objednávek a jejich zákazníci ušetřili na poštovném více než 9,7 mil. Kč.

E-shopy budou S Heurekou a DPD doručovat zásilky zdarma
Foto: red
Popisek: DPD

Nákupní portál Heureka spolu s přepravní firmou DPD připravili třetí ročník akce Den Dopravy Zdarma. Zákazníci, kteří během vymezených 24 hodin uskuteční objednávku nad 300 Kč (vč. DPH), nemusejí platit za dopravu. Akce je celorepubliková a platí pro všechny e-shopy, které se připojí. Jejich aktuální seznam je k dispozici na webu: www.dendopravyzdarma.cz. Registrace je možná od 1. listopadu. V rámci Dne Dopravy Zdarma nabízí společnost DPD svým zákazníkům speciální výhodné ceny za dopravu. Nabídku mohou využít obchody, které při objednávce splní váhová kritéria (do 20 kg) a během doby trvání akce odešlou 10 a více balíků.

Zapojeným obchodům přinese tato akce zejména marketingovou podporu ze strany Heureky (uvedení speciální ikony „Doprava zdarma“ ve výpisu cen), výhodnější podmínky od společnosti DPD na dopravu po dobu trvání akce a v neposlední řadě i nárůst objednávek. V loňském roce se Dne Dopravy Zdarma zúčastnilo na 926 e-shopů, které za dobu akce obdržely více než 111 000 objednávek v průměru za 1 633 Kč. Celkový obrat se vyšplhal na 181,6 mil. Kč.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…