ELTON hodinářská je hlavním partnerem Cesty za snem 2016, pro sportovce vyrobila speciální edici hodinek PRIM

10.03.2016 11:00

Společnost ELTON hodinářská připravila ve spolupráci s neziskovou organizací Cesta za snem speciální edici sportovních hodinek. Hodinky budou primárně určené pro nejúspěšnější účastníky sportovně-benefičních projektů Metrostav handy cyklo maraton a ČEZ handy kvadriatlon nebo dobročinné dražby. Omezený počet kusů však bude uvolněn i do prodeje.

ELTON hodinářská je hlavním partnerem Cesty za snem 2016, pro sportovce vyrobila speciální edici hodinek PRIM
Foto: ELTON hodinářská, a.s.
Popisek: Stanislav Bartůšek

Nezisková organizace Cesta za snem pořádá unikátní sportovní projekty, kde společně soutěží, sportují a aktivně tráví čas zdraví a handicapovaní.

Jak vlastně spolupráce vznikla? Pojetí výroby, kdy jsou hodinky v podstatě od A až do Z vyrobené „českýma rukama“, zaujalo i organizátory největšího cyklistického maratonu ve Střední Evropě „Cesta za snem“ a rozhodli se výrobce hodinek PRIM oslovit. Vedení společnosti Elton hodinářská sympatie opětovalo a vznikla dohoda o partnerství, jejímž výsledkem speciální limitovaná dvoj kolekce sportovních hodinek určená lidem, kteří žijí opravdu naplno. Model nazvaný PRIM CYKLO odkazuje na 2222 km dlouhý cyklistický maraton, kde spolu týmy tvoří zdraví a handicapovaní cyklisté. PRIM KVADRIATLON se váže k letošní sérii Handy Kvadriatlonů smíšených dvojic: muž a žena, junior a senior, zdravý a handicapovaný. Obě kolekce budou vyrobeny pouze ve stokusové číslované sérii.

VIDEO: Jak vznikaly primky pro Cestu za snem? Podívejte se ZDE

Ambasadory jednotlivých nových kolekcí se staly známé uznávané sportovní osobnosti. Tváří PRIM CYKLO je světově známý jezdec na vysokém kole Josef Zimovčák, který na velocipedu absolvoval i slavnou Tour de France a v současné době se výrazně angažuje v benefičních projektech na pomoc nemocným dětem. Tváří PRIM KVADRIATLON se stal Stanislav Bartůšek (ČT SPORT), dvojnásobný pokořitel nejtěžšího triatlonu světa Havajský Ironman a jeden z mála Čechů, kteří přeplavali Lamanšský průliv.

Odolné sportovní hodinky v moderním designu mají matové pískované pouzdro z nerezové oceli, upravené technologií DLC, díky které je povrch velmi odolný vůči poškrábání, korozi, působení vysokých teplot i kyselin. DLC povrch se na rozdíl například od laku nemůže otřít nebo loupat, ochranná vrstva je přímo spojena s materiálem pouzdra. Hodinky tak lze nosit v i náročných podmínkách, při sportu a fyzické práci. Tomu odpovídá i použitý velmi kvalitní textilní NATO strap. Korunka pak zaujme svým netradičním tvarem, který díky výrazným drážkám připomíná blok válce motoru. Číselník s výraznou grafikou z dílny grafické designérky Martiny Bubákové, odkazujícím na části projektů organizace Cesta za snem, je krytý safírovým sklem.

První příležitost prohlédnout si nové hodinky PRIM KVADRIATLON bude již tuto sobotu 12.3. na zimním ČEZ handy kvadriatlonu v Bedřichově.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 12

11:44 ČEZ číslo týdne: 12

12 členů má jaderná aliance zemí EU.