ERP systém PREMIER v prvním pololetí 2013 u českých firem bodoval

21.08.2013 11:20

Navzdory nejdelší recesi české ekonomiky tuzemské firmy nezapomněli na investici do kvalitního podnikového softwaru a výhody z toho plynoucí. Vyplývá to alespoň z údajů společnosti PREMIER system, dodavatele stejnojmenného ERP systému.

ERP systém PREMIER v prvním pololetí 2013 u českých firem bodoval
Foto: Martin Kovář
Popisek: Počítač, internet, klávesnice. Ilustrační foto.

Od počátku roku se společností spojilo síly již 150 nových firem bez rozdílů velikosti a oboru podnikání. Celkově portfolio zákazníků PREMIER system narostlo na 3700 firem i živnostníků. S více než 15 000 prodanými licencemi se tak společnost řadí mezi 5 nejoblíbenějších dodavatelů podnikového softwaru v Česku.

Podle vyjádření zástupců PREMIER system za tím stojí 15 let intenzivního vývoje a ladění vlastností vlastního ERP systému a schopnost nabídnout vhodné řešení jakémukoliv subjektu od jednotlivce, malé a střední firmy přes významné korporace s rozsáhlou pobočkovou sítí, až po úřady státní správy.

„Těší nás, že stále více zákazníků získáváme také na základě doporučení stávajících spokojených klientů. Už nyní pro ně v souladu s naší filozofií neustálé evoluce připravujeme novou verzi PREMIER system s desítkami drobných i významných vylepšení a novinek, které jim dále usnadní a zpříjemní práci,“ prozradil další kroky Jiří Sonek, obchodní ředitel PREMIER system (http://www.premier.cz/cs/index.asp).

Pokud se podnikatelé chtějí dozvědět více o nejpodstatnějších výhodách PREMIER system, kvůli kterým si společnost klienti vybírají, je možné sledovat „seriál“ o nových firmách na http://premier.cz/cs/serial_konkurencni_vyhody.asp, doporučuje Jiří Sonek.

Mezi nejvýznamnější nové uživatele PREMIER system se v roce 2013 například zařadili:

  • BRAMKO Semice – jeden z největších pěstitelů a prodejců ovoce a zeleniny
  • Teplotechna a.s. – významný výrobce a dodavatel průmyslových pecí s působností po celé střední Evropě
  • Fincare spol. s r.o., poskytovatel služeb v oblasti účetnictví, daňového poradenství a personální a mzdové agendy
  • SVÚM a.s. – ústav pro výzkum a vývoj kovů, plastů, kompozitních materiálů a zkoušení jejich vlastností v akreditovaných laboratořích
  • SKR stav spol. s r.o. – významná stavební společnost
  • ADUMA spol. s r.o. – poskytovatel účetních a daňových služeb, správce nemovitostí
  • FORLIVE Shop a.s. – internetový eshop
  • BLUM Průmyslová elektronika spol. s r.o. – výrobce elektrotechnických součástek a modulů

PREMIER system je ale oblíben i mezi menšími a středně velkými firmami. K uživatelům PREMIER system v této oblasti letos přibyly například společnosti:

  • Hauser CZ, spol. s r.o. – výrobce průmyslových dopravníků
  • TIREX TYRE GROUP a.s. – velkoobchodní dodavatel pneumatik
  • VIN-TRANS, spol. s r.o. – vnitrostátní i mezinárodní dopravce 
  • RME - spoj, spol. s r.o. – výrobce dílů pro automobilový průmysl
  • PANEP s.r.o. – výrobce a distributor zdravotnického materiálu
  • OK květiny, spol. s r.o. – velkoobchodní i maloobchodní prodejce květin
  • a mnoho dalších.

O společnosti PREMIER system

Společnost PREMIER system a.s. vznikla v roce 1998 jako ryze česká firma s vlastním know-how. Nyní je předním producentem informačních a ekonomických systémů na tuzemském trhu. Nosným programem společnosti je výroba a distribuce vlastního stejnojmenného ekonomického informačního softwaru PREMIER system pro řízení podniků a firem. Produktovou nabídku doplňují nástavbové moduly a specializovaná řešení pro firemní procesy v téměř jakémkoliv oboru. Po dobu 14leté působnosti na trhu ČR a SR si společnost PREMIER system a.s. vypracovala přední pozici mezi poskytovateli informačních a ekonomických systémů pro menší a střední společnosti.

Tradice a úspěch firmy je založen především na výrobě kvalitních produktů s originálním prostředím a ovládáním, na flexibilitě firmy při řešení individuálních požadavků svých zákazníků, vysoké odborné kvalifikaci zaměstnanců. Stejně tak poskytování komplexních služeb, jejich kvalita a rychlá dostupnost směřuje k hlavnímu cíli společnosti, a tou je maximální spokojenost zákazníků a osobní přístup ke klientovi. Především spokojenost našich klientů a jejich doporučování je hlavním elementem dynamického růstu společnosti a jejího portfolia klientů, které činí více než 3 500 subjektů (více než 12 tis. licencí). Naše dlouhodobé cíle jsou založeny poskytování našich produktů a služeb co nejširšímu spektru zákazníků v kategorii menších a středních společností. Budování dlouhodobého a oboustranně seriózního partnerství je další z hlavních cílů společnosti.

Více informací naleznete na www.premier.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

16:08 Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

Stále více spotřebitelů mění dodavatele energií. Řada z nich se přitom o proces přechodu mezi obchod…