Eaton představí na FOR ARCH 2014 chytrou elektroinstalaci xComfort pro ovládání domácnosti

15.09.2014 12:08

Společnost Eaton Elektrotechnika s.r.o., přední světový elektrotechnický výrobce, se zúčastní mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH 2014. Eaton ve svém stánku, který bude v hale č. 4, představí chytrou elektroinstalaci xComfort pro komplexní pohodlné ovládání domácnosti. Již 25. ročník veletrhu proběhne na letňanském výstavišti PVA EXPO PRAHA ve dnech 16. – 20. září 2014.

Eaton představí na FOR ARCH 2014 chytrou elektroinstalaci xComfort pro ovládání domácnosti
Foto: Eaton
Popisek: Eaton

Eaton vystavovatelem na FOR ARCH 2014

Společnost Eaton Elektrotechnika s.r.o. bude jedním z vystavovatelů na 25. ročníku stavebního veletrhu FOR ARCH 2014. V rámci svého stánku v hale č. 4 na letňanském výstavišti PVA EXPO PRAHA představí chytrou bezdrátovou elektroinstalaci xComfort pro kompletní ovládání domácnosti. Zájemci o informace a praktické ukázky xComfort se mohou přijít podívat ve dnech 16. –20. září 2014.

Ovládání domácnosti skrze chytrý telefon

Řídící jednotka Eaton Smart Manager, která je srdcem systému xComfort, umožňuje celou domácnost ovládat buď pomocí centrálního panelu přímo v domě, dálkovým ovládáním, nebo chytrým mobilním telefonem či tabletem naprosto odkudkoliv. Chytrá elektroinstalace xComfort se postará o celý dům a vzhledem k bezdrátové komunikaci nevyžaduje žádné stavební zásahy do domácnosti. Systém xComfort je vhodný nejen pro novostavby a rekonstruované obytné doby, ale i pro administrativní budovy, penziony či hotely.

xComfort nabízí řadu zjednodušení a výhod pro domácnosti

- zónovou regulaci vytápění/chlazení neomezeného počtu místností
- ovládání osvětlení, žaluzií nebo garážových vrat
- ovládání běžných domácích spotřebičů (elektrických zásuvek)
- vytváření světelných scén
- simulaci přítomnosti v domě
- napojení na bezpečnostní systém
- automatizaci chodu domácnosti (uspořit za elektrickou energii)
- monitoring historie spotřeby v grafech

O společnosti Eaton Elektrotechnika

Eaton Elektrotechnika s.r.o., výrobce přístrojů pro domovní a průmyslové elektroinstalace, přístrojů pro distribuci elektrické energie a záložních zdrojů patří od dubna roku 2008 do skupiny Eaton Corporation. Společnost vstoupila na český trh v roce 1993. V září 2009 změnila společnost v souvislosti s integrací do skupiny Eaton název z Moeller na Eaton Elektrotechnika s.r.o. Významnou součástí společnosti Eaton Elektrotechnika je výrobní závod v Suchdole nad Lužnicí, kde se vyrábějí proudové chrániče a jističe a rozváděčové skříně.

Se svými zhruba tisíci pracovníky se společnost řadí mezi nejvýznamnější zaměstnavatele v Jihočeském kraji. Důležitou roli v rámci koncernu plní také distribuční a skladové centrum BDC v Pohořelicích u Brna, které zajišťuje dodávky celého sortimentu produktů Eaton a Moeller zákazníkům v České republice a zemích střední a východní Evropy.

V žebříčku Czech TOP 100 nejvýznamnějších firem České republiky se v roce 2011 společnost Eaton Elektrotechnika umístila na 90. místě, čímž se posunula o čtyři příčky výše oproti roku 2010. Dále obhájila 6. příčku v žebříčku TOP100 ICT.

Začátkem roku 2012 otevřela skupina Eaton vlastní inovační centrum ve Vědeckotechnickém parku v Roztokách u Prahy, své první v Evropě a páté na světě.

Za tento investiční projekt pak společnost Eaton obdržela v roce 2013 ocenění Investor roku 2012.

Více informací získáte na webových stránkách http://www.EatonElektrotechnika.cz nebo http://www.Eaton.cz.

O skupině Eaton Corporation

Elektrotechnický sektor společnosti Eaton je globálním lídrem v distribuci energie a ochraně elektrických obvodů; ochraně pomocných záložních zdrojů; v řízení a automatizaci; osvětlení a bezpečnosti; strukturálních řešeních a zařízeních pro elektrické sítě; řešeních pro drsná či nebezpečná prostředí a v inženýrských službách. Díky svým komplexním řešením je společnost Eaton připravena přijmout i ty nejdůležitější výzvy v oblasti řízení elektrické energie.
Eaton je společností zabývající se řízením energie, která svým zákazníkům poskytuje úsporná řešení pomáhající řídit elektrickou, hydraulickou a mechanickou energii efektivněji, bezpečněji a udržitelněji. Obrat společnosti dosáhl v roce 2013 hodnoty 22 miliard USD. Má přibližně 103 000 zaměstnanců a prodává své výrobky zákazníkům ve více než 175 zemích světa. Více informací naleznete na stránkách http://www.Eaton.eu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…