Emoce, vztahy, soutěže – skupina Barrandov připravuje podzimní programové schéma

20.07.2017 11:19

Skupina Barrandov připravuje své podzimní programové schéma. Vsadila na osvědčené televizní pořady, ale také na novinky, jež v českém televizním prostředí nemají prozatím srovnání. Podzimnímu konceptu bude dominovat vlastní tvorba, kterou diváci uvidí především na hlavním kanále TV Barrandov.

Emoce, vztahy, soutěže – skupina Barrandov připravuje podzimní programové schéma
Foto: TV Barrandov
Popisek: TV Barrandov

Diváci TV Barrandov tak budou moci nadále sledovat oblíbené pořady, jakými jsou Exkluziv Kateřiny Brožové, Nebezpečné vztahy či Jak to dopadlo!?, Aféry a Můžu dál?. Spolu s nimi však programové schéma doznává řady změn v podobě novinek. „Letos jsme vsadili především na zcela nové tituly a vlastní tvorbu, kterou jsme podpořili známými tvářemi. Samozřejmě spolu s těmito tituly divák nepřijde ani o své oblíbené pořady, které patří k jakýmsi pomyslným stálicím programové skladby. Pevně věřím, že podzimní programové schéma svou skladbou diváky osloví, a díky tomu tak udržíme stoupající trend sledovanosti,“ uvedl generální ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.

Již brzy vstoupí na televizní obrazovky největší projekt televize Barrandov – seriál Sousedé. Tento novinkový počin, který nemá v českém prostředí konkurenta, bude zahrnovat vztahovou linku jednotlivých postav rozdělených do jednoho týdenního příběhu, který bude uzavřen vždy v sobotu. Seriál se bude vysílat čtyřikrát týdně, vždy v pondělí, úterý, pátek a sobotu ve 20.15 hodin. K seriálovým novinkám přibude ještě jeden týdenní cyklus příběhů pod názvem Skutečné příběhy. Jde o projekt, který slibuje pořádnou dávku silných emocí a napětí pramenících z osudů a závažných životních zvratů.

Dalším zajímavým počinem TV Barrandov se stane nový formát zpravodajského pořadu, jenž dovolí divákům nahlédnout do zákulisí voleb do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Rozšíří nabídku politickodiskusních pořadů, kterou od letošního jara představuje Duel Jaromíra Soukupa a TÝDEN s prezidentem, jež se staly jedněmi z nejúspěšnějších pořadů ve své kategorii na českých plnoformátových televizích.

Na TV Barrandov nebude nouze ani o zábavné pořady. O velkolepou show se postará oblíbený moderátor Aleš Cibulka, a to v pořadu Roztoč to! Diváci v něm budou moci denně hrát o zajímavé ceny, včetně úžasných zájezdů. Televizní stanice ale nezapomíná ani na milovníky lifestylu. Světem hvězdných tváří showbyznysu a nevšedních událostí na poli české VIP scény provede v novém společenském pořadu Paparazzi moderátorka Kateřina Kristelová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

16:08 Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

V pátek 19. dubna 2024 se na území České republiky uskutečnila celoevropská dopravně bezpečnostní ak…