Empresa Media: Časopis INTERVIEW dosáhl nejlepších prodejů ve své historii, v červenci prodal dvacet tisíc výtisků

14.09.2016 17:05

Měsíčník Interview dosáhl po roce a půl své existence rekordních prodejů ve výši 19 843 kusů (ABC ČR, 7/2016). Za úspěchem stojí především stabilní růst pultového prodeje, nárůst předplatného a speciální balíčky Instinkt + Interview prodávané ve vybraných trafikách.

Empresa Media: Časopis INTERVIEW dosáhl nejlepších prodejů ve své historii, v červenci prodal dvacet tisíc výtisků
Foto: Empresa Media
Popisek: Empresa Media, a. s. - logo

Svou pozici na trhu upevňuje Interview i díky propojení s renomovanými eventy Magnesia Litera, Festival Spisovatelů, Febiofest nebo Týden vědy a techniky Akademie věd.

Pozitivní vývoj prodaného nákladu přiměl vydavatelství EMPRESA MEDIA přihlásit Interview po auditu ABC ČR i do měření Media Projekt, ve kterém měla premiéru další novinka vydavatelství, čtrnáctideník Exkluziv. Ten s prodaným nákladem 25 125 kusů (ABC ČR, 7/2016) dosáhl v posledním měření Media Projekt čtenosti 76 800 kusů.

„O síle konceptu časopisu Interview jsme od začátku nepochybovali. A poslední data o prodaném nákladu nás pak jen utvrzují v přesvědčení, že pokud se věnujete obsahu a konceptu magazínu, tak můžete zaujmout. O úspěšnosti konceptu pak velmi dobře mluví i dobré prodeje slovenské verze,“ uvedl předseda představenstva Médea a Empresa Media Jaromír Soukup.

I díky titulu Exkluziv a výraznému nárůstu čtenosti titulů Popcorn a TOP Dívky vzrostl celkový zásah měřených tištěných titulů vydavatelství Empresa Media na 745 900 čtenářů.

Letní novinkou je pak změna periodicity časopisu Sedmička Křížovky, který se stal z občasníku dvouměsíčníkem a vstoupil do auditu prodaného nákladu ABC ČR. Prvním auditovaným číslem bylo letní vydání Sedmička Křížovky s prodaným nákladem 28 830 kusů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

13:21 Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

V pondělí 22. dubna 2024 se ve Strakově akademii uskutečnilo zasedání Bezpečnostní rady státu. Mezi …