Empresa Media: Časopis Týden je nejprodávanějším zpravodajským magazínem

09.05.2016 17:20

Zpravodajský časopis TÝDEN, který vydává mediální dům EMPRESA MEDIA, zvýšil prodeje a překonal svého hlavního konkurenta v dané kategorii, magazín Reflex. Podle oficiálního auditu ABC ČR byl průměrný prodaný náklad v březnu 56 472 výtisků. TÝDEN tak Reflex pokořil o více než čtyři tisíce kusů.

Empresa Media: Časopis Týden je nejprodávanějším zpravodajským magazínem
Foto: Empresa Media
Popisek: Empresa Media, a. s. - logo

Za nárůstem prodejů stojí kromě stále kvalitnějšího redakčního obsahu i zlepšení v prodeji elektronických předplatných. Marketing EMPRESA MEDIA se za uplynulých šest měsíců zaměřil u časopisu TÝDEN především na distribuci zpoplatněného redakčního obsahu pro mobilní zařízení. Ohlas měla i reklamní kampaň v Televizi Barrandov.

„Zvýšené prodeje časopisu TÝDEN mi dělají radost, především proto, že potvrzují naši tezi, že rozhoduje kvalitní obsah a čtenáře zajímají jak aktuální politické kauzy, tak i další obsah našeho titulu,“ říká Jaromír Soukup, předseda představenstva EMPRESA MEDIA.

„Ukazuje se, že čtenáři mají zájem o digitální verze magazínu TÝDEN a jsou ochotni za jeho čtení na přenosných zařízeních i platit. V tom vidíme zásadní rozdíl mezi pouhou distribucí obsahu na internetu a placenými aplikacemi,“ vysvětluje Daniel Köppl, ředitel redakce.

Tradiční zpravodajský časopis TÝDEN vychází již od roku 1994. Každé pondělí přináší aktuální zprávy, analýzy, reportáže, rozhovory a komentáře z domova i ze světa. TÝDEN staví na ověřených informacích a závěrech podložených argumenty.

Průměrný tištěný náklad za měsíc březen – oficiální audit ABC ČR, ověřování nákladu tisku

Týden 56 472
Reflex 52 251

Vydavatelství EMPRESA MEDIA vlastní TV Barrandov a produkční společnosti Real TV. Portfolio vydavatelství zahrnuje časopis Týden, společenský týdeník Sedmička, časopis Instinkt, ekonomický týdeník Faktor S, měsíčník Interview, časopis Exkluziv, dále tituly pro mládež Popcorn a Top Dívky, odborný časopis MarketingSalesMedia a elektronický deník Týden.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…