Epson: Mimořádně kompaktní a vysoce kvalitní skenování na dosah ruky

05.12.2014 8:58

Společnost Epson představuje nový, rychlý a praktický stolní skener pro použití doma i v kanceláři.

Epson: Mimořádně kompaktní a vysoce kvalitní skenování na dosah ruky
Foto: EPSON
Popisek: EPSON

Zachycujte, ukládejte a sdílejte své obrázky a dokumenty pomocí nového stylového skeneru Perfection V19. Tento stolní skener s rozlišením 4 800dpi vypadá skvěle doma i v kanceláři a pomůže vám rychle dosáhnout vysoce kvalitních výsledků. Vestavěný stojan nabízí možnost skenování i na výšku, čímž ušetříte místo na pracovní ploše.

Elegantní a kompaktní design skeneru V19 zajišťuje, že přístroj na pracovní ploše nezabere mnoho cenného místa. Vestavěný stojan umožňuje snadné střídání mezi pozicemi na výšku a na šířku, aniž byste na pracovní ploše museli mít vyhrazeno zvláštní místo. Skener V19 se napájí a připojuje pomocí kabelu micro USB, takže nepotřebujete žádný adaptér, napájený ze sítě ani nevzhledné dráty. Vaše pracovní plocha tak zůstane uspořádaná.

David Šedina, National Sales Manager společnosti Epson Europe, uvedl: „Tento nový model je ideální pro uživatele, kteří hledají vysoce kvalitní, jednoduše ovladatelný, mimořádně kompaktní a stylový skener. Skener V19 je vhodný jak pro domácí skenování dokumentů a fotografií, tak pro firemní nízkoobjemové skenování, jako např. skenování obchodních dokumentů, obrázků, identifikačních průkazů a mnoho dalšího.“

Se skenerem V19, který využívá software Epson Easy Photo Fix, si můžete být jisti, že vaše fotografie budou vždycky vypadat skvěle. Tento software zlepšuje kvalitu obrazu, odstraňuje prachové částice, obnovuje vybledlé barvy a upravuje prosvětlení. Součástí skeneru jsou také funkce na vylepšení textových a ostatních dokumentů, které dodávají textu ostrost, zvýrazňují či odstraňují barvy a u oboustranných dokumentů eliminují nežádoucí prosakování.

Skener V19 je ideální pro rychlé a vysoce kvalitní skenování fotografií a dokumentů. Díky technologii ReadyScan LED se už nemusíte ohlížet na dobu zahřívání a čekat – do skenování se můžete pustit rovnou. Skener také disponuje čtyřmi tlačítky pro rychlý start, které usnadňují ovládání. Stisknutím jediného tlačítka můžete skenovat, kopírovat a sdílet naskenované dokumenty nebo je přetvářet do vícestránkových prohledávatelných souborů PDF . Všem čtyřem tlačítkům můžete dokonce přiřadit vlastní úlohy a zrychlit tak pravidelné, opakující se úkony skenování.

Své fotografie můžete naskenovat přímo na Facebook nebo do programu Picasa a sdílet je s rodinou a přáteli.

Skener je také opatřen plně odnímatelným víkem, které přináší možnost snadného skenování objemných knih, fotoalb a dalších vázaných dokumentů.

Skener Perfection V19 bude možné zakoupit od února 2015.

Hlavní vlastnosti:

 

V19

Zmenšené rozměry a vestavěný stojan pro skenování na výšku

?

Napájení a připojení prostřednictvím kabelu micro USB

?

Skenování dokumentů a fotografií s vysokým rozlišením (4 800 dpi)

?

Sdílení a ukládání fotografií online díky softwaru Epson Easy Photo Scan

?

Čtyři tlačítka – snadné ovládání jedním stiskem

?

Odnímatelné víko pro skenování objemných knih a fotoalb

?

Přetváření naskenovaných dokumentů do vícestránkových prohledávatelných souborů PDF (pouze pro systém Windows)

?

Technologie ReadyScan LED technology pro okamžité skenování bez doby zahřívání

?

Vylepšení kvality naskenovaných fotografií pomocí softwaru Epson Easy Photo Fix

?

Funkce vylepšení kvality textu a ostatních dokumentů

?

1  Pouze systém Windows

O společnosti Epson

Společnost Epson je přední světový dodavatel inovativních řešení pro kanceláře, domácnosti, obchodní podniky i průmyslové provozy, jenž se snaží neustále překonávat očekávání svých zákazníků. Nabízí široký sortiment produktů od inkoustových tiskáren, tiskových systémů a projektorů 3LCD až po průmyslové roboty, chytré brýle a snímací systémy a využívá originální kompaktní, úsporné a vysoce přesné technologie.

Skupina Epson vedená společností Seiko Epson Corporation se sídlem v Japonsku zaměstnává více než 73 000 lidí v 94 společnostech po celém světě a je hrdá na svůj neustálý přínos k ochraně životního prostředí a komunit, ve kterých působí. http://global.epson.com

O společnosti Epson Europe

Společnost Epson Europe B.V. se sídlem v Amsterdamu představuje strategické řídící centrum pro Evropu, Blízký východ, Rusko a Afriku. Společnost Epson Europe zaměstnává 1 700 lidí a ve fiskálním roce 2013 zaznamenala obrat 1 517 milionů eur. http://www.epson.eu

Environmentální vize 2050  http://eco.epson.com

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…