Epson: Zvyšte své tržby i věrnost zákazníků pomocí plnobarevné tiskárny kupónů

21.08.2013 10:00

Epson TM-C710 je v současné době jediná POS tiskárna umožňující plnobarevný tisk kupónů. Jedná se o jedinečnou barevnou tiskárnu kupónů s kompaktním designem pro snadnou instalaci u pokladny. Tato komplexní volba pro kupónové kampaně pomáhá navýšit tržby i věrnost zákazníků. Když budete tisknout barevné kupóny v okamžiku transakce, tiskárna TM-C710 vám díky opravdu zacílenému marketingu umožní lepší komunikaci se všemi zákazníky.

Epson: Zvyšte své tržby i věrnost zákazníků pomocí plnobarevné tiskárny kupónů
Foto: EPSON
Popisek: EPSON

Díky vysoce kvalitnímu barevnému tisku snadno odlišíte kupóny od účtenek. Dojde ke zviditelnění propagace a zvýšení úrovně využití kupónů, což přinese opakované nákupy a vyšší věrnost zákazníků. Tisk na požádání vám umožňuje vytváření svých vlastních speciálních nabídek, propagačních akcí nebo zasílání zpráv všem zákazníkům. To zaručuje plně osobní přístup.

Aby byla zajištěna rychlá obsluha vašich zákazníků, tiskárna TM-C710 vytiskne kupón o průměrné velikosti (20 cm, 360 × 180 dpi) asi za dvě sekundy. Tiskárna se snadno ovládá a umožňuje doplnění inkoustu a papíru za několik sekund. Tiskárna TM-C710 je také úsporná – vysokokapacitní inkoustové kazety dokážou vytisknout až 4 000 kupónů, zatímco systém „chytré správy kazet“ zajišťuje využití každičké kapky inkoustu, což výrazně snižuje celkové náklady na tisk jednotlivých účtenek.

Thierry Rohart, obchodní manažer systémových zařízení ve společnosti Epson Europe, říká: „Úžasná kvalita kupónů činí z tiskárny TM-C710 ideální nástroj přímého marketingu, který umožňuje efektivnější komunikaci se zákazníky. Lze ji využít v rámci celé řady speciálních akcí, budoucích propagačních kampaní, výhod věrnostních programů a VIP prodeje, což povede ke zvýšení potenciálu pro přilákání nových zákazníků a zvýšení obratu v rámci vašeho obchodu.“

Hlavní vlastnosti:

  • Efektivnější cílení zákazníků pomocí plnobarevných, vysoce kvalitních, přizpůsobených kupónů
  • Tisk kupónů na požádání přímo v místě prodeje přinášející častější opakované nákupy
  • Přizpůsobení propagačních akcí a zasílání zpráv jednotlivým zákazníkům
  • Kompaktní zpracování umožňuje snadné umístění tiskárny na každé pokladně
  • Vysoká rychlost tisku umožňující bleskové obsloužení zákazníků
  • Snadné použití – výměna inkoustu a papíru během několika vteřin
  • Úsporné použití – systém „chytré správy kazet“ zajišťuje využití každičké kapky inkoustu
  • Nízké celkové náklady na vlastnictví díky vysokokapacitním kazetám zvládajícím tisk velkého množství kupónů
  • Snadná integrace díky dvojímu USB a ethernetovému rozhraní

O společnosti Epson

Společnost Epson je předním světovým výrobcem inovativních produktů a její portfolio sahá od inkoustových tiskáren a tiskových systémů přes 3LCD projektory a průmyslové roboty až po senzory a další mikrozařízení. Cílem společnosti Epson je překonávat očekávání jejích zákazníků po celém světě prostřednictvím hodnotných produktů, které využívají kompaktní, úsporné a vysoce výkonné technologie, jež ocení nejen domácí uživatelé, ale také zákazníci z firemní sféry, obchodu nebo průmyslu.

Skupina Epson vedená společností Seiko Epson Corporation se sídlem v Japonsku zaměstnává více než 68 000 lidí v 96 společnostech po celém světě a je hrdá na svůj neustálý přínos k ochraně životního prostředí a komunit, ve kterých působí.
http://global.epson.com/

O společnosti Epson Europe

Společnost Epson Europe B.V. se sídlem v Amsterdamu je současně hlavním sídlem Skupiny pro region Evropy, Středního východu, Ruska a Afriky. Společnost Epson Europe zaměstnává 1 727 lidí a ve fiskálním roce 2012 zaznamenala obrat 1.540 milionů eur. http://www.epson.eu

Environmentální vize 2050  
http://eco.epson.com/

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…