Epson se představil ve vlastní expozici na Festivalu Fotografie 2014

22.04.2014 11:40

Produkty Epson se staly součástí největší fotografické události v Brně. Letos do výčtu pravidelně navštěvovaných a zaběhnutých akcí, přidal účast na F! Festivalu Fotografie, který se konal ve dnech 4. – 14. dubna 2014. Epson se předvedl nejen v rámci vlastní expozice, ale navázal na dřívější úspěšnou spolupráci v rámci Pro-Photogenia Day a stal se jedním z hlavních partnerů celého festivalu.

Epson se představil ve vlastní expozici na Festivalu Fotografie 2014
Foto: EPSON
Popisek: EPSON

Festival nabídl zajímavé přednášky, diskuze, autorské prezentace, workshopy, recenze, ale rovněž prezentace fotografické techniky. Mezi nejvyhledávanější akce patřila performance za účasti známých fotografů Antonína Kratochvíla a Jiřího Turka, která se konala v pátek 11. dubna v prostorách bývalé Mosilany.

V zajímavém prostředí zde začínající profesionálové i amatéři mohli sledovat vznik snímků pod rukama profesionálů od začátku až po jejich finální realizaci a tisk na velkoformátové tiskárněEpson Stylus Pro 7900.

Součástí festivalu byl rovněž Pro-Photogenia Day, jenž se uskutečnil v sobotu 12. dubna 2014 v kongresovém centru Holiday Inn Brno. Epson zde představil na vlastní expozici tiskárny SP7900, SP3880, L800 a.j. . V rámci semináře pak vystoupil Pavel Dvořáček, Business Account Manager Epson, na téma tiskáren s inkoustovým tankovým systémem, projektorů a tiskáren řady WorkForce a WorkForce Pro, následně jej doplnil Martin Lucký, Pre/Post Sales Specialist Epson, který návštěvníkům přiblížil téma velkoformátových tiskáren a krátce je seznámil s chytrými brýlemi Moverio BT-200. Brýle přijdou na český trh již v květnu.

Festival fotografie F! uspořádala Photogenia ve spolupráci s YAFA, o.s. „Naším cílem bylo vyplnit mezeru na poli českých fotografických festivalů. Spojit úctu a respekt k tradici s nadšením a nadějí, směrovanou k aktuálním trendům, novým obzorům a experimentům,“ uvedl Jan Sucharda, pořadatel festivalu. „Velice náš těší, že jsme se mohli stát součástí festivalu. S technologií Epson pracuje řada fotografů, a proto jsme rádi, že jsme mohli návštěvníkům z řad amatérů i profesionálů přiblížit své produkty a možnosti, které jim naše technologie v rámci tisku fotografií nabízí.“ říká Kateřina Bradáčová, Marketing Coordinator CZ & SK ze společnosti Epson.

O společnosti Epson

Společnost Epson je předním světovým výrobcem inovativních produktů a její portfolio sahá od inkoustových tiskáren a tiskových systémů, přes 3LCD projektory a průmyslové roboty až po senzory a další mikrozařízení. Cílem společnosti Epson je překonávat očekávání jejích zákazníků po celém světě prostřednictvím hodnotných produktů, které využívají kompaktní, úsporné a vysoce výkonné technologie, jež ocení nejen domácí uživatelé, ale také zákazníci z firemní sféry, obchodu nebo průmyslu.

Skupina Epson vedená společností Seiko Epson Corporation se sídlem v Japonsku zaměstnává více než 68 000 lidí v 96 společnostech po celém světě a je hrdá na svůj neustálý přínos k ochraně životního prostředí a komunit, ve kterých působí.
http://global.epson.com

O společnosti Epson Europe

Společnost Epson Europe B.V. se sídlem v Amsterdamu představuje strategické řídící centrum pro Evropu, Blízký východ, Rusko a Afriku. Společnost Epson Europe zaměstnává 1 727 lidí a ve fiskálním roce 2012 zaznamenala obrat 1.540 milionů eur.
http://www.epson.eu

Environmentální vize 2050
http://eco.epson.com

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

13:21 Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

Ve čtvrtek 25. dubna se na Ministerstvu zahraničních věcí uskuteční historicky první Národní rozvojo…