Era: Přes smartbanking lidé měsíčně pošlou miliardu korun

06.08.2013 17:57

Klienti ČSOB a Ery odešlou každý měsíc z chytrého telefonu platby za jednu miliardu korun.

Era: Přes smartbanking lidé měsíčně pošlou miliardu korun
Foto: erasvet.cz
Popisek: Era

Tento velice snadný a bezpečný způsob ovládání osobních účtů v současnosti aktivně využívá téměř 70 tisíc klientů druhé největší tuzemské banky, kteří se do aplikace přihlašují téměř každý druhý den. Uživatelé smartbankingu nejčastěji kontrolují zůstatky na účtu, zadávají příkazy k úhradě nebo sjednávají cestovní pojištění.

 O snadné, rychlé a bezpečné platby mají klienti ČSOB a Ery velký zájem. „Důkazem je samotný počet vyřízených transakcí, kterých se měsíčně uskuteční zhruba 120 tisíc v hodnotě kolem jedné miliardy korun," informuje výkonný manažer Vývoje finančních služeb ČSOB a Ery Jan Vimr a dodává: „Lidé především oceňují vysokou bezpečnost aplikace. Zajišťuje ji zabudovaný ochranný klíč, který pracuje s informacemi dostupnými pouze v rámci daného používaného chytrého telefonu nebo tabletu." Jedná se o použití identifikačního čísla, PINu, unikátního SMS kódu a jedinečného šifrovacího mechanismu.

 Možnost sjednat si cestovní pojištění přes smartbanking mají klienti ČSOB a Ery od podzimu loňského roku jako jediní na trhu a zájem o něj neustále roste. Jen v červnu se prostřednictvím smartbankingu uzavřelo cestovní pojištění za 150 tisíc Kč. „Do konce září na tento produkt poskytujeme speciální bonus. Pokud si lidé sjednají a zaplatí cestovní pojištění prostřednictvím smartbankingu, získají slevu ve výši 30 procent," říká ředitel Klientské komunikace Ery Jan Doubek.

 Stáhnout si aplikaci smartbanking mohou všichni zájemci pro své smartphony a tablety s operačním systémem iOS, Android, Windows 8 a Windows Phone. „Potěšilo nás, že ještě v ten samý rok, kdy jsme aplikaci uvedli na trh, jsme získali ocenění Mobilní aplikace roku 2012. Průběžně jsme smartbanking rozšířili o nové služby jako je např. přehled platebních karet a možnost sjednání cestovního pojištění. V době zahraničních dovolených se také může hodit snadná změna limitů vybraných platebních karet nebo možnost jejich blokace," uzavírá Jan Vimr.

 Era a Poštovní spořitelna jsou obchodní značky Československé obchodní banky, a.s.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…