Etika v podnikání není klišé. Europe Easy Energy prosazuje zásady transparentního a férového podnikání

03.05.2014 18:24

Europe Easy Energy od samého vzniku společnosti deklaruje otevřený a vstřícný přístup k zákazníkům. Již od července 2012 je členem Koalice pro transparentní podnikání a svou aktivní účastí prosazuje etiku v podnikání na trhu dodavatelů energií.

Etika v podnikání není klišé. Europe Easy Energy prosazuje zásady transparentního a férového podnikání
Foto: Europe Easy Energy
Popisek: Europe Easy Energy

„Jsme si vědomi toho, že situace na trhu energií je vnímána ze strany zákazníků spíše negativně. Atmosféra nedůvěry, která se šíří napříč celým odvětvím, poškozuje společnosti zastávající etické hodnoty a vstřícný přístup k zákazníkovi. Chceme jít příkladem a ukázat, že alternativní dodavatel energií může být seriózním hráčem pro obchodní partnery a především spolehlivým subjektem pro své zákazníky“, vysvětluje Simona Vlčková, PR manažer společnosti Europe Easy Energy.

Koalice pro transparentní podnikání je volným sdružením společností usilujících o kultivaci podnikatelského prostředí v České republice. Vznikla v roce 2011 a v současnosti sdružuje společnosti napříč odvětvími. Je otevřena všem subjektům, které sdílejí stejné etické hodnoty a chtějí přispět k vytvoření kultivovaného a transparentního prostředí nejen v oblasti veřejných zakázek.

„Vítáme a budeme podporovat iniciativu Platformy pro transparentní veřejné zakázky, jako jeden z příkladů boje proti korupci. Korupci vnímáme velice negativně, nabourává konkurenční boj a pokřivuje obchodní vztahy. V naši oblasti podnikání jsme zastánci internetových aukcí, jako jediných transparentních soutěží. Transparentnost veřejných zakázek dává možnost vzniknout novým myšlenkám, vizím a přístupu nových podnikatelských subjektů. Transparentnost vnímáme i v tom směru, že podmínky veřejných zakázek již nebudou „šité na míru“ konkrétním firmám“, dodává Kamil Ouška, generální ředitel společnosti Europe Easy Energy.

Europe Easy Energy a.s. je společnost zaměřená na prodej elektřiny a plynu konečným zákazníkům na území celé České republiky.

Nabízí cenově atraktivní alternativu oproti velkým obchodníkům. Vysoce profesionální a zároveň individuální přístup k zákazníkům. A co je nejdůležitější, konkurenceschopnou cenu napříč všemi produkty, které jsou na trhu.

V roce 2013 byla společnost Europe Easy Energy vyhodnocena nezávislým energetickým poradcem Srovnejenergie.cz, jako dodavatel s nejvstřícnějšími obchodními podmínkami a zákaznickým servisem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…