EuroOil spustil kampaň Trhni losem, v níž vyhrává každý

06.06.2015 18:11

Síť 190 čerpacích stanic EuroOil, vlastněná společností Čepro, spustila 1. června velkou marketingovou kampaň nazvanou Trhni losem, která potrvá až do 30. června.

EuroOil spustil kampaň Trhni losem, v níž vyhrává každý
Foto: red
Popisek: Čepro

Kampaň je spojena s akcí, v rámci níž každý zákazník, jenž natankuje minimálně 30 litrů pohonných hmot, od pokladní získá „los“, resp. kupon. Ten po obdržení roztrhne a okamžitě se dozvídá, zda vyhrál 0,33l nápoj zdarma nebo poukázku na nákup paliva v hodnotě 300 Kč v síti EuroOil.

Okamžitá výhra však není jediným tahákem soutěže. Na webových stránkách www.trhnilosem.cz může po registraci každý zákazník zadat číslo účtenky a v soutěži pokračovat o hlavní výhru, kterou je „palivo na rok zdarma“ – poukázky na nákup pohonných hmot v hodnotě 20 000 Kč. Soutěž o poukázky na odběr paliva probíhá také na facebookových stránkách EuroOil.

„Cílem promo akce Trhni losem je zvýšení jednotkového nákupu a samozřejmě také přilákání nových řidičů k našim čerpacím stanicím,“ říká Lenka Svobodová, vedoucí oddělení marketingu a komunikace společnosti Čepro.

Kampaň je komunikována v on-line mediích, včetně Facebooku, dále pak na billboardech, v rozhlase a také na inzertních nosičích na čerpacích stanicích EuroOil.

Kampaň probíhá na všech čerpačkách EuroOil mimo dvou bezobslužných stanic a jedné tankovací lodě na Vltavě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Důvěra spotřebitelů i podnikatelů v ekonomiku dále roste

13:21 Český statistický úřad: Důvěra spotřebitelů i podnikatelů v ekonomiku dále roste

Souhrnný indikátor důvěry (indikátor ekonomického sentimentu), vyjádřený bazickým indexem, se mezimě…