Exact Systems je partnerem CEE Automotive Forum 2014

06.10.2014 17:55

Ve dnech 21. až 22. října se v Praze uskuteční jedna z největších a nejprestižnějších konferencí ve střední a východní Evropě věnovaná automobilovému průmyslu Central & Eastern European Automotive Forum 2014. Partnerem konference pořádané firmou Adam Smith Conferences je Exact Systems – společnost zabývající se kontrolou autodílů.

Exact Systems je partnerem CEE Automotive Forum 2014
Foto: Hans Štembera
Popisek: Silnice, ilustrační foto

Hlavním tématem letošní konference CEE Automotive Forum je ekonomická stabilita zemí střední a východní Evropy a výzvy stojící před automobilovým průmyslem v tomto regionu. Odborníci působící v oblasti automobilového průmyslu z Polska, Česka, Slovenska, Rakouska a jiných zemí se budou věnovat také globální konkurenceschopnosti našeho regionu, atraktivitě pro investory, výhodám spojeným z investováním v zemích střední a východní Evropy nebo nejnovějším trendům v odvětví Automotive.

Účast na konferenci přislíbili zástupci nejvýznamnějších automobilových koncernů jako např. Škoda Auto, Toyota Motors Europe, Suzuki Hungary nebo PSA Slovakia a výrobců autodílů jako např.  Robert Bosch, Plastic Omnium nebo Matador Holding.

Letošní CEE Automotive Forum je jednou z nejvýznamnějších evropských konferencí určených pro představitele společností z automobilového odvětví. Jako partner konference bychom chtěli všem účastníkům přiblížit výhody spojené s outsourcingem kontroly kvality ve výrobě automobilů a autodílů. Výsledky našich interních průzkumů dokazují, že se  jedná o účinný způsob, jak snížit náklady, zvýšit konkurenceschopnost a vyhovět stále se zvyšujícím požadavkům zákazníků, říká Jacek Opala, ředitel pro rozvoj prodeje v Exact Systems.

Central & Eastern European Automotive Forum 2014 se uskuteční ve dnech 21. a 22. října v Praze, v Marriott Boscolo Hotel. Bližší informace o programu konference, přednášejících a tématech příspěvků získáte na adrese: http://www.ceeautomotive.com/.

Firma Exact Systems s.r.o. vznikla v roce 2004 a v současnosti je významným hráčem v oblasti kontroly kvality spočívající ve výběru, opravě a třídění dílů, součástek a hotových výrobků pro společnosti působící v automobilovém průmyslu. Našich služeb využívají především dodavatelé a subdodavatelé pro automobilový průmysl nebo výrobci vozidel.  Mezi zákazníky Exact Systems patří také společnosti zaměřující se na velkosériovou výrobu elektroniky, bílé techniky nebo kosmetiky. V současné době má Exact Systems zastoupení v Česku, Polsku, Německu, Slovensku, Turecku, Rumunsku. Rusku a Velké Británii. 

Společnost klade velký důraz na kvalitu poskytovaných služeb i na důvěryhodnost a stabilitu při spolupráci s obchodními partnery. Díky spolupráci s Exact Systems můžete dosáhnout nejvyšších standardů kvality a vylepšit organizaci výrobních procesů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…