Excelentní středa! Skupina Barrandov se blíží k 10% sledovanosti

21.10.2016 11:59

Mimořádně úspěšnou středu 19. října má za sebou Skupina Barrandov, jejíž souhrnný podíl sledovanosti dosáhl na hranici 9,6 %. Jde o letošní třetí nejlepší výkon a čtvrtý v celé historii. Na výsledek měly výrazný vliv tři publicistické pořady – Paparazzi, Takhle si tu žijeme a VLIVNÍ s Alex Mynářovou, které pro TV Barrandov připravuje vydavatelský dům Empresa Media. Obě tyto společnosti patří do mediální skupiny Jaromíra Soukupa.

Excelentní středa! Skupina Barrandov se blíží k 10% sledovanosti
Foto: red
Popisek: TV Barrandov

„Výsledek sledovanosti potvrzuje moji tři roky starou tezi o tom, že existují smysluplné synergie mezi tiskovým vydavatelstvím a televizí. Důležité je, že se na úspěchu podílejí rovnoměrně jak redakce našich společenských magazínů Exkluziv a Sedmička, tak i našich prestižních zpravodajských titulů Týden a Faktor S,“ říká Jaromír Soukup, předseda představenstva společností Barrandov Televizní Studio a Empresa Media.

Investigativní zábavná show Takhle si tu žijeme s moderátorem Bořkem Slezáčkem si ve středu připsala podíl 6,5 %, následný nový diskusní pořad VLIVNÍ s Alex Mynářovou, která si jako hosta pozvala Jiřího Ovčáčka, dosáhl dokonce sedmi procent. Nadstandardní výsledek si připsal i bulvární magazín Paparazzi 4,3 %.

Právě na pořadu Paparazzi úzce kooperují redakce časopisů Sedmička a Exkluziv se zpravodajskými štáby TV Barrandov, které se starají o denní zpravodajství. Spojením redakcí se daří Emprese produkovat více unikátního obsahu, ten se pak daří monetizovat více kanály.

„Důležité je propojení vzájemných týmů. Na pořadu Takhle si tu žijeme se podílí jak redakce časopisu Týden a Faktor S, tak i redaktoři našeho speciálního investigativního týmu, který vznikl zhruba před rokem. Stejné redakce pak vstupují i do obsahu našeho nového formátu VLIVNÍ s Alex Mynářovou, kde redaktoři obou těchto titulů fungují nejen jako spoluautoři scénáře, ale především jako podpora naší zkušené moderátorky Alexandry Mynářové,“ dodává Jaromír Soukup.

Ve středu dosáhl celodenní podíl sledovanosti TV Barrandov 7,1 %, což je skok o jeden procentní bod oproti minulému týdnu. Stanice Kino Barrandov získala podíl 1,5 %, Barrandov Plus 0,9 % a Barrandov Muzika 0,2 %.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…