Exhibice hvězd pomůže malým pacientům českobudějovické onkohematologie

10.06.2015 7:31

Již posedmé v řadě přispějí hvězdy českého sportu a showbyznysu malým pacientům hematoonkologie dětského oddělení českobudějovické nemocnice. Právě jim bude patřit výtěžek z 8. ročníku charitativní fotbalové exhibice Pomáháme fotbalem, která se uskuteční v neděli 14. června na stadionu v Roudném u Českých Budějovic. Patronem akce je jihočeský rodák, herec a režisér, Jiří Mádl.

Exhibice hvězd pomůže malým pacientům českobudějovické onkohematologie
Foto: mane.cz
Popisek: nemocnice České Budějovice

Jeho Mádl team se na roudenském pažitu utká stejně jako loni s hvězdami celku Real Top Praha. Těšit se můžete opět na mnoho známých tváří. „Díky předchozím ročníkům jsme již mohli předat dětskému oddělení českobudějovické nemocnice více než půl miliónu korun. Pevně věřím, že zájem diváků bude i letos velký a že tuto sumu výrazně navýšíme,“ uvedl Jan Mádl z organizačního týmu charitativní exhibice.

Výtěžek loňské exhibice byl použit na spolufinancování nového přístroje k ozařování krevních konzerv, který hematoonkologicky nemocným dětem slouží nepřetržitě 24 hodin denně. „Je vynikající, že si tato akce vytvořila svoji tradici a my jsme samozřejmě rádi, že její výtěžek budeme znovu moci použít na zkvalitnění péče poskytované naší dětskou hematoonkologickou stanicí,“ konstatoval primář Dětského oddělení Nemocnice České Budějovice, a. s., MUDr. Vladislav Smrčka.

Mádl prozradil, že diváky čekají v neděli na hřišti v Roudném i úplné novinky. „Určitě sem patří dvě pěvecká vystoupení v podání Debbi a Emmy Smetana. Emma spolu s námi navíc připravuje také charitativní bazar oblečení a jiných předmětů od známých osobností, jehož výtěžek bude předán centru Arpida,“ doplnil. Program začíná ve 12 hodin.

Vedle Jiřího Mádla se v Roudném objeví Vojta Kotek, Martin Písařík, Michal Kadlec, Robert Záruba, Jaromír Bosák, Jakub Smrž, Pavol Švantner, Ondřej Brzobohatý, Nikol Švantnerová, Alexandr Salák, Ivan Hašek, David Kraus, Roman Vráblík, Tomáš Kučera, Miroslav Jirkal, Ondřej Vetchý, David Novotný, Leoš Noha, Jakub Štáfek, Ladislav Hampl, David Suchařípa, Jordan Haj, Jan Chábera, Ota Balage a další.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

7:06 SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

S příchodem jara v České republice tradičně startuje také sezóna farmářských trhů a Státní veterinár…