Expert Elektro otevírá novou pobočku v Centru Krakov v pražských Bohnicích

14.10.2013 8:58

Přední síť elektroprodejen Expert Elektro expanduje. Otevírá svoji 53. prodejnu v dlouho očekávaném Centru Krakov v Bohnicích.

Expert Elektro otevírá novou pobočku v Centru Krakov v pražských Bohnicích
Foto: Expert Elektro
Popisek: Expert Elektro

Zprovozněna bude při slavnostním zahájení 1. listopadu, kdy jsou pro zákazníky připraveny speciální akce. Kromě akčních nabídek se bude soutěžit o vybavení bytu v hodnotě 100 tisíc korun a mnoho dalšího.

„Těší nás, že můžeme již v 53. prodejně právě v regionu hlavního města v lokalitě Bohnic, Troji a blízkého okolí nabídnout naše profesionální služby v prodeji elektra. Tato část Prahy doposud rozsáhlejší a kvalitnější zákaznický servis postrádala,“ komentoval otevření nové prodejny Robin Weintritt, ředitel obchodu Expert K+B Elektro.

Expert K+B Elektro nabídne zákazníkům prodejnu o rozloze 1000 metrů čtverečních. Je to vůbec poprvé, kdy společnost otevírá obchod přímo v shopping mallu. Doposud se prodejny sítě Expert Elektro soustředily jako samostatné jednotky především v lokalitách nákupních center.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…