FMODA.CZ: Vánoční dárek pro ženu? Máme pro vás tipy

04.12.2013 18:15

Opět letos přemýšlíte, co krásného darovat své partnerce, sestře, mamince, tetě nebo kamarádce k Vánocům. Máme pro vás jeden tip. Dárek, který žádnou ženu nikdy nemůže zklamat, je dámské oblečení. Toho nemá žádná žena nikdy dost a nový kousek do jejího šatníku ji zaručeně udělá radost.

FMODA.CZ: Vánoční dárek pro ženu? Máme pro vás tipy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vánoční ozdoba

Že dámské módě nerozumíte? To vůbec nevadí, zkuste se podívat na módní eshop fmoda.cz, kde najdete řadu inspirace a dámské oblečení v nejrůznějších variantách. Každý kousek je vkusný a stylový, záleží tedy jenom na vás, jestli upřednostníte něco z nabídky svetrů, bund, šatů, sukní kalhot či cokoliv jiného. V nabídce najdete také nové modely, krásné a neokoukané, které obdarovanou ženu určitě překvapí a příjemně potěší. Vám pak jistě udělají radost sexy střihy a vyzývavé modely, které z vaší ženy udělají atraktivní dračici.

Sáhnout můžete po bundách, které jsou aktuální, zahřejí tělo i srdce. Stejně tak přijdou vhod plesové šaty, protože plesová sezóna je takřka za dveřmi. Radost však jistě udělá i svetřík, tílko či třeba oblíbené legíny.



Náš tip – Jak vybrat tu správnou velikost?

Dámské velikosti jsou pro vás španělská vesnice? Vůbec to není tak složité, jak by se mohlo zdát. Pro drobné a hubené ženy jsou připraveny velikosti zpravidla označené jako S (někdy se označují i číselně jako 36), velikost M (38) je pak pro ženu plnějších tvarů, nikoliv však plnoštíhlou, takové bude pravděpodobně sedět velikost L (40) či XL (42).

Jestli stále tápete, zkuste se podívat (samozřejmě nenápadně) na štítek některého oblečení, které daná žena aktuálně nosí. Určitě vám pomůže!

Pokud si na výběr dámského oblečení i přes naše rady a všudypřítomnou „univerzálnost“ přece jenom netroufáte, můžete své ženě jako dárek vybrat některý z módních doplňků. V eshopu fmoda.cz najdete také oblíbené dámské kabelky, peněženky, opasky, šátky nebo milé šperky.

FMODA.CZ - dámské oblečení které vás nadchne

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…