FN Brno: Pacienti Dětské nemocnice mohou parkovat u Janáčkova divadla, první hodina bude zdarma

12.12.2017 15:49

Vzhledem k tíživé situaci s parkováním v okolí Dětské nemocnice na Černopolní ulici se Fakultní nemocnice Brno domluvila na spolupráci se společností TYMET parking, a.s., provozující parkovací dům u Janáčkova divadla v Brně.

FN Brno: Pacienti Dětské nemocnice mohou parkovat u Janáčkova divadla, první hodina bude zdarma
Foto: fnbrno.cz
Popisek: Fakultní nemocnice Brno - logo

Spolupráce bude spočívat v tom, že pacienti, kteří v podzemní garáži hodlají parkovat a následně zamíří do Dětské nemocnice, si nechají potvrdit parkovací lístek na vrátnici u hlavního vstupu, na základě něhož poté obdrží jednu hodinu parkování v podzemní garáži zdarma.

V parkovacím domu budou rovněž díky Dopravnímu podniku města Brna, a. s., instalovány automaty na jízdenky tak, aby návštěvníci a pacienti měli možnost cestovat dvě zastávky do Dětské nemocnice v Brně. Mezi parkovacím domem a Dětskou nemocnicí jezdí tramvaje č. 3, 5 a 9.

Fakultní nemocnice Brno a společnost TYMET parking, a. s., chce tímto krokem všem pacientům aspoň částečně pomoci při cestě automobilem do nemocnice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…