FN Brno zavádí pro zaměstnance novou autobusovou linku

14.12.2017 17:10

Fakultní nemocnice Brno poskytuje svým zaměstnancům dlouhodobě celou škálu benefitů, od 8. ledna 2018 se k nim přidá rovněž tzv. zaměstnanecký autobus, který bude sloužit přednostně pro nelékařské zdravotnické pracovníky FN Brno, v případě volné kapacity je ale možné jeho využití i dalšími zaměstnanci FN Brno.

FN Brno zavádí pro zaměstnance novou autobusovou linku
Foto: fnbrno.cz
Popisek: Fakultní nemocnice Brno - logo

Bezplatná autobusová linka bude jezdit každý den – vyjíždět bude v 5:10 z Boskovic se zastávkami v Černé Hoře a Lipůvce přes Dětskou nemocnici až do bohunického areálu Fakultní nemocnice Brno. Zpáteční linka bude odjíždět z Fakultní nemocnice Brno v Bohunicích v 19:15 s cílovou zastávkou v Boskovicích. Autobusovou linku čeká od 8. ledna 2017 dvouměsíční testovací provoz, po uplynutí této doby bude provedena analýza vytíženosti zaměstnanecké linky a rozhodnuto o jejím dalším využívání.

FN Brno zároveň svým zaměstnancům nabízí celou řadu benefitů, které se týkají oblasti finanční, telekomunikační volnočasové a služeb.

Více informací ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

7:23 APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

Evropský týden očkování, European Immunization Week (EIW), který letos připadá na období 21.–27. dub…