FN Hradec Králové: Studenti medicíny se mohou hlásit na letní internistický kemp

06.05.2021 14:21

Studenti lékařských fakult se zájmem o vnitřní lékařství se již nyní mohou hlásit na 5. ročník Hradeckého internistického kempu, který se ve Fakultní nemocnici Hradec Králové uskuteční od 25. do 27. srpna 2021.

FN Hradec Králové: Studenti medicíny se mohou hlásit na letní internistický kemp
Foto: fnhk.cz
Popisek: Fakultní nemocnice Hradec Králové

Přihlášky na kemp, kterého se může zúčastnit maximálně dvacet  mediků, je možné odeslat do 25. června 2021.

Anketa

Jste Čech, nebo Evropan?

96%
2%
hlasovalo: 23108 lidí

Akci pořádá Fakultní nemocnice Hradec Králové ve spolupráci s Lékařskou fakultou UK v Hradci Králové. Kemp je určen hlavně pro budoucí absolventy lékařských fakult z České republiky i ze Slovenska, kteří mají zájem se v budoucnu věnovat vnitřnímu lékařství. Hlavním cílem setkání je seznámit účastníky s provozem interních klinik fakultní nemocnice, a oslovit ty, kteří chtějí zahájit svoji profesionální kariéru v zařízeních našeho typu.

Účastníky čekají krátké stáže na vybraných klinikách, některé postupy si budou moci pod vedením lektorů i sami vyzkoušet. Jsme velmi rádi, že řada účastníků minulých ročníků kempu již v naší nemocnici úspěšně pracuje,“ uvedl vedoucí kempu doc. MUDr. Miroslav Solař, Ph.D.

Minulé ročníky byly spojeny s pozitivními hodnoceními účastníků. „Akci považuji za skvělý nápad, který se podařilo také dobře realizovat. Prohlídka oddělení byla zajímavá a lékaři se nám opravdu věnovali a snažili se nám obor co nejvíce přiblížit. Mohli jsme si vyzkoušet i praktické věci, na které běžně není čas, ať už bronchoskopický či endoskopický simulátor nebo trenažér drenáže hrudníku. Výborný byl i doprovodný program, vše zařízeno ke spokojenosti,“ zhodnotil jeden z účastníků loňského kempu.

Podrobnější informace o akci včetně hodnocení minulých ročníků a přihlášky můžete nalézt na stránkách LF.  ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…