FN Plzeň přemisťuje ambulance Centrálního příjmu Lochotín

12.02.2018 8:45

Dnes začíná druhá část 1. etapy přestavby Centrálního příjmu. Z tohoto důvodu došlo k výraznému prostorovému omezení centrálního příjmu díky přesunu „netraumatických“ ambulancí Centrálního příjmu Lochotín, tzn. ambulance Centrálního příjmu 1. interní, neurologické a psychiatrické kliniky z původních prostor do lokalit náhradních, dočasných.

FN Plzeň přemisťuje ambulance Centrálního příjmu Lochotín
Foto: pixabay.com
Popisek: Zdravotnictví, ilustrační foto.

Dojde k uzavření hojně využívané chodby, která spojuje vchody C a B (chodba před netraumatickými ambulancemi). Průchod z vchodu C do budovy B bude možný  venkem, v případě špatných klimatických podmínek bude pacientům doporučována spojovací chodba v 1.PP vchodu C.

Nové umístění jednotlivých ambulancí Centrálního příjmu:

  • Ambulance I. interní kliniky a neurologické kliniky zůstanou v prostoru Centrálního příjmu Lochotín,  vchod C, umístění je změněno
  • Ambulance psychiatrické kliniky bude přesunuta  do vchodu  B,  prostory psychiatrické kliniky  v 1.NP
  • Umístění traumatologické ambulance zůstává zachováno jako dosud

Zaměstnanci přijímací kanceláře budou pacienty o všech změnách informovat, průvodkyně pacientů  budou  návštěvníky dle potřeby doprovázet na potřebná pracoviště. Telefonní linky na všechna pracoviště zůstávají beze změny.

Předem děkujeme všem návštěvníkům za pochopení a trpělivost, rozsáhlá rekonstrukce Centrálního příjmu  Lochotín přinese komfort pro pacienty a významně kvalitnější prostředí pro léčebnou a ošetřovatelskou péči.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP opraví tramvajovou trať na Letenském náměstí

13:04 DPP opraví tramvajovou trať na Letenském náměstí

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) začne od středy 17. dubna 2024 od brzkých ranních hodin s opravou…