FORPSI patří k elitním českým značkám, získala prestižní ocenění

25.01.2017 10:45

Značka FORPSI vstoupila do nového roku s oceněním Business Superbrands 2017

FORPSI patří k elitním českým značkám, získala prestižní ocenění
Foto: Forpsi
Popisek: V datacentru Forpsi.

Společnost INTERNET CZ, která na českém trhu působí pod značkou FORPSI a patří k největším tuzemským poskytovatelům internetových služeb, získala prestižní ocenění Business Superbrands 2017.

Obchodní značka FORPSI se stala jednou z nemnoha značek na českém trhu, které letos toto významné ocenění na základě přísných kritérií získaly. O udělení prestižního titulu rozhodla v rámci vícekolového výběrového řízení odborná komise Business Brand Council. Komise složená z expertů z oblasti obchodu, marketingu, médií a marketingového výzkumu vycházela z nominace podložené obchodními výsledky. Hlavními kritérii pro úspěšné hodnocení jsou také známost značky, budování brandu, inovace a prestiž.

Ocenění Business Superbrands je určeno pro značky B2B, které jsou důležitými hráči ve specializovaných odvětvích průmyslu, zemědělství a obchodu, zatímco veřejně známým značkám B2C působícím v maloobchodním sektoru jsou udělována ocenění Superbrands.

Pozvání do elitního klubu Superbrands je oceněním naší dlouholeté práce v oblasti poskytování internetových služeb. Získání titulu Business Superbrands si velice vážíme,“ uvedl ředitel společnosti INTERNET CZ Erich Syrovátka. „Značku FORPSI budujeme od roku 2004 s cílem, aby se stala synonymem pro kvalitní a stabilní služby v oblasti poskytování hostingu a registrace doménových jmen s vysokou přidanou hodnotou a odpovědností vůči zákazníkům.

Tento úspěch, výjimečný i díky nezávislému a odbornému hodnocení, je pro nás potvrzením dlouhodobého úsilí vstoupit do povědomí zákazníků jako značka spojená s odpovědností k tradici i s ochotou inovovat, stejně jako s kvalitou a profesionalitou služeb.“

Ocenění uděluje nezávislá globální autorita Superbrands, která je všeobecně uznávaná v oblasti hodnocení a oceňování obchodních značek. Tato mezinárodní organizace vznikla v roce 1994 ve Velké Británii. Projekt oceňování nejlepších značek se postupně rozšířil do více než 90 států na všech kontinentech. V České republice byl projekt realizován na počátku tisíciletí a obnoven v roce 2013. Na základě jednotných kritérií a metod hodnocení identifikuje Superbrands každoročně nejlepší z nejlepších značek v rámci lokálních trhů. Ocenění získávají značky s vynikající pověstí – zákazníci si s nimi spojují významné hodnoty a mají k nim osobní vztah.

O společnosti INTERNET CZ

INTERNET CZ, a. s., působí na trhu pod značkou FORPSI a patří k největším poskytovatelům internetových služeb na českém trhu. Jediným akcionářem společnosti INTERNET CZ, a. s., je italská společnost ARUBA S.p.A., která poskytuje služby datových center, webhosting, běžné i certifikované e-mailové služby (PEC) a registraci domén. Spravuje přes 2 miliony domén, více než 7 milionů e-mailových účtů, více než 4 miliony PEC účtů, přes 31 000 serverů a má celkem 4,7 milionu zákazníků v mnoha zemích celé Evropy.

Další informace o INTERNET CZ, a. s., a nabídce internetových služeb naleznete na adrese http://www.forpsi.com.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…