Farmářské trhy se stěhují na Slováckou tržnici!

17.02.2016 16:20

Uherskohradišťská Slovácká tržnice přichází s další novinkou pro své zákazníky. Zahajuje tradici tzv. farmářských trhů. Ty se budou konat vždy každou třetí sobotu v měsíci. Poprvé jsou zájemci na farmářské trhy zváni již na tuto sobotu – 20. 2. 2016, a to mezi sedmou a třináctou hodinou.

Farmářské trhy se stěhují na Slováckou tržnici!
Foto: synot.cz
Popisek: Slovácká tržnice v Uherském Hradišti

Návštěvníci se mohou těšit na kvalitní potraviny – slané i sladké pečivo a zákusky, uzeniny, výrobky z ovčího i kozího mléka, přírodní ovocné šťávy, povidla, marmelády a mnoho dalšího.

„V jarních a letních měsících navíc bude sortiment posílen o sezónní ovoce a zeleninu, bylinky, sazenice zahradních rostlin a podobně. Pořadatelé navíc připravují také doprovodné programy a soutěže. Již tuto sobotu zpříjemní například tvořivá dílna s DDM Šikula. Děti i jejich rodiče si zde budou moci zkusit vyrobit masku, klobouček nebo třeba čelenku,“ doplnila tisková mluvčí skupiny SYNOT, Magda Pekařová.

O podobné akce bývá mezi veřejností velký zájem. Následující farmářské trhy jsou naplánovány na sobotu, 19. března.

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: komerční tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…