Festival Votvírák, aneb legendy mají číslo 10

03.06.2016 14:51

Číslo 10 na fotbalovém dresu vždy patřilo legendám: Pelé, Eusébio, Maradona, Platini, Gullit, Ronaldinho a mnoha dalším. I dnes oblékají dres s desítkou jen ti nejlepší: Messi, Rooney, Neymar, Ibrahimović. Staří Řekové dokonce považovali číslo 10 za vrchol a symbol dosažení dokonalosti.

Festival Votvírák, aneb legendy mají číslo 10
Foto: Votvírák
Popisek: Atmosféra na festivalu Votvírák v Milovicích

Festival Votvírák je největší český multižánrový hudební festival (zaměřený převážně na rock, pop a hip hop v provedení českých a slovenských interpretů a hudebních seskupení).
Ve dnech 10. až 12. června 2016 se uskuteční na letišti Boží Dar ve středočeských Milovicích  jeho JUBILEJNÍ 10.ročník, který tradičně otevírá festivalovou sezónu. Za 10 let své existence se stal festivalovou legendou. Každoročně nechybí v rozpisech účinkujících mnoho předních českých a slovenských kapel. Slavit se bude symbolicky od 10. června na tradičním místě, kterým je letiště v Milovicích u Prahy.
 
Multižánrovost hudebního svátku podtrhuje 6 krát 10 produkcí, mezi nimiž nechybí  Kryštof, Chinaski, Richard Müller, Mandrage, Mig 21, Wohnout, Sto zvířat, Vypsaná fixa, Zoči Voči, Visací zámek, UDG, -123 min., Rybičky 48, O5&Radeček, Arakain, Horkýže Slíže, Dymytry, Harlej, Törr, H16, Marpo & Troublegang, Moja Reč, Prago Union, Smack, Strapo, Paullie Garand & Kenny Rough, Indy&Wich+ LA4, Boyband /If, Rest & MC Gey a řada dalších.
 
Vytrvalce čekají noční prodloužené hned na několika barech, non stop zóna s kvalitní hudební produkcí a samozřejmě pořádný ohňostroj. Pořadatelé připravili pro své návštěvníky v non stop zóně taneční stage. Kromě legend taneční scény jako DJ Loutka, DJ Pavel Bidlo, se představí spousta dalších DJ´s. Celá zóna se ponese v rytmech Deep house, house a funky house.
 
Festival Votvírák každoročně navštíví kolem osmdesáti tisíc lidí. Barvou letošního ročníku a výjimečné hudební oslavy je žlutá. Pravidelní návštěvníci hudebního festivalu, kteří jsou i podle slov organizátorů největšími legendami festivalu, jsou na sociálních sítích vyzýváni obléci se do žluté, aby společně pomohli rozzářit festival v barvě slunce. Kdo již na Votvíráku byl, měl by ukázat, že není žádný zelenáč. 
 
Vstupenky na festival Votvírák, který proběhne ve dnech 10.-12. června v Milovicích jsou k dispozici na stránkách www.votvirak.cz a v sítích Ticketpro a Ticketstream. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Barbora Richterová

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…