Festival projektového řízení představí úspěšné projekty a manažery napříč obory

30.10.2013 13:37

Významní čeští manažeři, poradci nebo ředitelé firem -- ti všichni uzavřou přibližně za měsíc letošní sezonu na celorepublikové přehlídce věnované profesionálnímu projektovému managementu a aktuálním trendům řízení projektů napříč všemi obory.

Festival projektového řízení představí úspěšné projekty a manažery napříč obory
Foto: Hans Štembera
Popisek: peníze, ilustrační foto

Třicet řečníků, včetně zahraničních hostů přinese, ve dnech 21. a 22. listopadu, do Centra současného umění DOX nejenom teorii, ale především praxi v oblasti metodik, strategie, praktických postupů, kompetencí a manažerských znalostí.  V podvečer prvního festivalového dne budou slavnostně vyhlášeni vítězi druhého ročníku soutěže, která již druhým rokem upozorňuje na nejlepší projekty a projektové manažery v soukromém i neziskovém sektoru.

Třicet řečníků napříč obory, zahraniční hosté a významné globální projekty

Současné trendy, znalosti a příklady z české i světové praxe bude na festivalu prezentovat třicet přednášejících, včetně zahraničních hostů, z řad vrcholových zástupců profesních organizací, českých i zahraničních firem úspěšně realizující profesionální projektové řízení a management významných projektů napříč obory. Dvoudenní ojedinělá událost přinese nejenom aktuální výzvy a trendy projektového managementu pro letošní rok, ale nabídne také trénink ve všech důležitých oblastech pro správnou realizaci a řízení projektů napříč hlavními obory, včetně neziskového sektoru.

Na festivalu vystoupí např. rakouská hvězda letošního IPMA kongresu v Dubrovníku Iris Hauck Rameis (IHR Projekt – mein Service), Christoper Camargo (IBM), Marek Smilowski (AGEL), Tomáš Zvrškovec (GE Money Bank), Zdenko Staníček (SPŘ), Ivana Krošová (Skanska), Aleš Kulhánek (Automotive Lighting), Jindřich Patočka (UniControls), Petr Knap (EY), Igor Luhan, Tomáš Mergl (PMI), projektový manažer organizace Člověk v tísni a řada dalších.

V podvečer festivalu budou vyhlášeni vítězi soutěže

V podvečer prvního dne festivalu budou slavnostně vyhlášeni vítězové soutěže o nejlepšího projektového manažera a projekt roku 2013, kterou již druhým rokem vyhlašuje Společnost pro projektové řízení a vydavatelství Economia.

O vítězství ve dvou hlavních kategoriích soutěže: Projektový manažer roku a Projekt roku 2013 bojuje letos celkem šest finálových projektů: Odhalte tajemství českých hradů a zámků – Otevřete 13. komnatu (Pavel Hlaváč, Zlatý pruh Polabí), Národní centrum podpory transformace sociálních služeb (Milan Šveřepa, 3P Consulting), Integrace dohledových systémů a CMDB Jaroslava Jičinského nebo projekt, který vznikl jako reakce společnosti EKO-KOM na předložení návrhu pro zajištění aktivit k propagaci třídění odpadů ve vybraných městech Středočeského kraje s názvem U nás doma třídíme!, od finalistky soutěže Lucie Halakucové. V kategorii studentský a neziskový projekt roku soutěží projekty: festival Culturea (Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně) a Mezinárodní festival divadelních škol SETKÁNÍ/ENCOUTER 2013 (Divadelní fakulta Janáčkovy akademie múzických umění v Brně).

Na účastníky dvoudenního festivalu čeká kromě kvalitního odborného obsahu také bohatý kulturní program.

Pořadatelem festivalu je vydavatelství Economia, a.s. za aktivní podpory hlavních profesních organizací v oblasti projektového řízení: České komory PMI, Společnosti pro projektové řízení, Komory Projektových Manažerů a Svazu průmyslu a dopravy ČR.

Více informací na www.pmroku.cz

O festivalu

Průřezová přehlídka představí vrcholnou formu setkání profesních organizací a profesionálních manažerů v oblasti projektového řízení, manažerů informačních a komunikačních technologií, řídících pracovníků a majitelů vzdělávacích, konzultačních a personálních společností a manažerů aktivně realizujících profesionální projektové řízení projektů napříč celou podnikatelskou sférou. Věříme, že tato akce přispěje k autonomnímu rozvoji a propagaci projektového řízení v České republice, k výměně zkušeností nad aktuálními trendy i k navazování spolupráce a vytváření nových sítí v oblasti projektového řízení. Festival se uskuteční pouze v letošním roce.

O soutěži

Soutěž již druhým rokem vyhlašuje organizace profesionálních projektových manažerů, Společnost pro projektové řízení, v přímé spolupráci s vydavatelstvím Economia. Posláním soutěže je upozorňovat na nejvýznamnější a nejúspěšnější projektové manažery, manažerky a samotné projekty ve veřejném, soukromém i neziskovém sektoru, napříč všemi odvětvími a mezinárodně uznávanými standardy projektového řízení (IPMA, Prince2 a PMI) v ČR. Soutěž představuje aktuální trendy projektového řízení, prezentuje praktické znalosti a kompetence v řízení a realizaci reálných projektů a přináší tak ucelený obraz dění ve světě projektů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…