Finanční ředitelkou OKIN GROUP se stala Monika Luberová

11.05.2014 20:40

Finanční ředitelkou jednoho z největších globálních poskytovatelů outsourcingových služeb, skupiny OKIN GROUP, která zastřešuje značky OKIN BPO a OKIN FACILITY, se 1. května 2014 stala Monika Luberová. Ve funkci bude odpovědná za strategické finanční řízení skupiny a za řízení podpůrných služeb.

Finanční ředitelkou OKIN GROUP se stala Monika Luberová
Foto: red
Popisek: Okin Group

Mezi priority Moniky Luberové bude patřit také optimalizace interních procesů v podpůrných službách, tj. v odborech financí, práva, centrálního nákupu, lidských zdrojů, autoprovozu a IMS. „Pevně věřím, že na této pozici budu moci plně využít doposud získané zkušenosti z oblasti finančního řízení z České republiky i zahraničí a pracovat na dalším rozvoji služeb poskytovaných skupinou OKIN. Mým cílem je efektivně optimalizovat náklady, zlepšit řízení cash flow a přispět tak k ekonomické a finanční stabilitě firmy,“ říká Luberová.

Monika Luberová působila ve skupině OKIN GROUP od roku 2013 jako finanční ředitelka značky OKIN BPO v Ostravě. Předchozí zkušenosti s finančním řízením získala jako CFO společnosti DHL Express v maďarské Budapešti, kde se mimo jiné zasloužila o úspěšnou migraci finančních aktivit z Maďarska do center sdílených služeb v Malajsii a České republice.

Monika Luberová získala titul MBA na Nottingham Trent University v Brně a titul Ing. na Slezské univerzitě v Opavě. Je jí 38 let a s partnerem vychovává tři děti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…