Finanční úřad nabízí v dražbě plachetnici či obytný vůz

01.07.2015 10:55

V červencových dražbách finančních úřadů lze vydražte si plachetnici, obytný vůz značky Hymer nebo další z několika desítek předmětů či nemovitostí v naší aplikaci dražeb.

Finanční úřad nabízí v dražbě plachetnici či obytný vůz
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministerstvo financí

Jako již tradičně můžete v našich dražbách nalézt vozidla a to jak osobní (Mitsubishi OutlanderBMW X5 30DMercedes-Benz s vyvolávací cenou 10 tisíc nebo Alfa Romeo 166), tak například i přepravník automobilů.

Dále samozřejmě nechybí ani dražby nemovitostí, příkladem může být zahrada s bazénem a rodinný dům nebo rozestavěná sportovní hala.

Červencovou zajímavostí jsou pak dražby střelných zbraní a to jak kategorie C, tak i kategorie B. Jen upozorňujeme, že těchto dražeb se mohou účastnit jen držitelé zbrojních průkazů či zbrojních licencí.

Dále pak můžete dražit kresby a grafické listytiskařské a polygrafické stroje34 tisíc párů obuvi nebo soubor toaletního papíru a dalších hygienických doplňků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…