Financování přesně podle vás? Ano, s Kia Select!

17.02.2014 14:21

Kia přichází s novým financováním Kia Select. Pořídit si na splátky nový vůz Kia je nyní výhodnější než kdykoli předtím.

Financování přesně podle vás? Ano, s Kia Select!
Foto: Kia
Popisek: Kia

A jaký je princip produktu Kia Select, který přispěje k dalšímu zvýšení spokojenosti zákazníků značky? Nízké splátky v průběhu splátkového období (délku jeden až čtyři roky si zvolíte sami) a na jeho konci vaše rozhodnutí, co dál. Je jen na vás, zda si svůj vůz Kia ponecháte, vyměníte za nový, anebo jednoduše vrátíte bez doplatku.

S tímto novým produktem můžete financovat svůj vůz Kia tak, že zaplatíte jen část jeho pořizovací ceny. Po skončení splátkového období máte na výběr tři možnosti:

- Můžete si pořídit auto zcela nové. Ověřenou vysokou zůstatkovou hodnotu1) svého stávajícího vozu Kia využijete na zaplacení poslední navýšené splátky a na úhradu akontace na nový vůz. Vyškolený prodejce Kia samozřejmě vše vyřídí za vás.
- Další variantou financování Kia Select je ponechat si stávající auto i po skončení splátkového období a zůstatkovou hodnotu doplatit nebo si ji rozložit do měsíčních splátek.
- Třetí možností je vrácení auta leasingové společnosti bez jakýchkoli dalších nákladů po skončení splátkového období, přestože jste ještě nesplatili plnou cenu.

S produktem Kia Select zkrátka ovládáte financování svého vozu naplno a bez dalších poplatků při uzavření smlouvy. Více na http://select.kia.com

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

16:08 Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

Stále více spotřebitelů mění dodavatele energií. Řada z nich se přitom o proces přechodu mezi obchod…