Firmy skupiny CZECHOSLOVAK GROUP se prezentují na obranné exhibici Defense & Security 2019 v Bangkoku

19.11.2019 11:15

Thajská metropole Bangkok ve dnech od 18. do 21. listopadu pořádá významnou obrannou exhibici Defense & Security 2019, která má pro letošní ročník téma „The power of partnership – Síla partnerství.“ Na významné asijské obranné akci nechybí ani společnosti holdingu CZECHOSLOVAK GROUP (CSG).

Firmy skupiny CZECHOSLOVAK GROUP se prezentují na obranné exhibici Defense & Security 2019 v Bangkoku
Foto: czechoslovakgroup.cz
Popisek: Czechoslovak Group - logo

TATRA TRUCKS, EXCALIBUR ARMY, EXCALIBUR INTERNATIONAL a ELDIS Pardubice, které patří do skupiny CSG, jsou na exhibici součástí společné expozice zastupující Českou republiku.

„Jsme velice rádi, že se můžeme účastnit tak zajímavé akce, jakou Defense & Security 2019 v Bangkoku představuje. Prezentujeme tak schopnosti našich podniků ve velmi zajímavém regionu,“ řekl k účasti na exhibici Lukáš Novotný, manažer marketingu holdingu CSG.

Mezinárodní vojenská akce, kterou přímo podporuje thajské Ministerstvo obrany, se koná ve výstavním a konferenčním centru IMPACT v severní části Bangkoku. Letošní ročník se zaměřuje na sílu regionální spolupráce a obchodního partnerství pro jednotnější a účinnější řízení katastrof, kybernetickou bezpečnost a boj proti terorismu.

O holdingu CZECHOSLOVAK GROUP
CZECHOSLOVAK GROUP je holding navazující na tradici československého průmyslu, který podporuje a dále rozvíjí aktivity tradičních českých a slovenských společností v oblasti civilní i obranné průmyslové produkce. Jeho portfolio zahrnuje výrobu a prodej strojírenských produktů pro automobilový, železniční, letecký či hodinářský průmysl, dále výrobu speciálních vozidel, terénních nákladních automobilů, zbraní a zbraňových systémů či munice. Skupina klade silný důraz na kvalitu svých produktů a služeb a na exportní aktivity. S produkty společností holdingu se lze setkat na všech kontinentech a počet jeho zákazníků se nestále rozrůstá.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČD - Telematika slaví 30 let, více se chce zaměřit na zákazníky ze státní správy a kyberbezpečnost

19:15 ČD - Telematika slaví 30 let, více se chce zaměřit na zákazníky ze státní správy a kyberbezpečnost

V polovině dubna oslavila společnost ČD - Telematika již 30 let fungování. V posledních letech přito…