Fit Müsli: Milovnice sportu Lucie Křížková Váchová podlehla svůdnému vlnění boků

19.08.2014 17:57

Miss ČR z roku 2003 Lucie Křížková Váchová si na přebytek volného času rozhodně nemůže stěžovat. Kromě pravidelného moderování oblíbeného televizního pořadu pro ženy má spousty nabídek i na uvádění společenských akcí. Pokud zrovna nepracuje, věnuje se dvouletému synu Davídkovi. V druhé polovině léta s ním byla na Lipně, kde společně podpořili při tréninku tatínka - úspěšného českého jachtaře Davida Křížka.

Fit Müsli: Milovnice sportu Lucie Křížková Váchová podlehla svůdnému vlnění boků
Foto: Original Communications, s.r.o.
Popisek: Miss ČR z roku 2003 Lucie Křížková Váchová

Lucie vyrazila i s malým Davídkem na závěrečné exhibiční vystoupení dětí z dětských domovů. To se konalo v rámci projektu „Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou“.

Lucie zde měla důležitou funkci VIP patronky a zároveň porotkyně. Spolu s dalšími známými tvářemi – například Kristýnou Janáčkovou, Petrem Vágnerem nebo Petrem Vojnarem – přišli podpořit talentované děti z 6 českých dětských domovů. Ty se spolu s dalšími soutěžícími utkají v listopadu během velkého finálového večera. Soutěžit se bude v 7 kategoriích, jako je například aerobic, street dance nebo muzikálové představení.

„Tento projekt je mi opravdu blízký. Líbí se mi, že učí děti všech věkových kategorií aktivně se hýbat. Ke sportu mám opravdu blízko a je neoddělitelnou součástí mého každodenního života“, „říká Lucie. „Dvanáct let jsem dělala sportovní gymnastiku
a uvažovala jsem o dráze profesionální sportovkyně. Kvůli zranění se mi ale tento sen nevydařil. Otevřela se mi však cesta k modelingu, účasti v soutěži Miss a následně také k moderování, které mě velmi baví. A tak věřím, že projekt „Hejbejte se
a zpívejte“ pomůže odhalit skryté talenty a otevřít dětem dveře do světa“
, pokračuje.

Lucii Křížkovou Váchovou potěšilo především představení dětí v sekci Latino dance. „Vystoupení bylo opravdu parádní a líbila se mi i kreativní choreografie. Dnes mne nadchnul především jeden z tanečníků, který vynikal skvělou prací boků, která k latině neodmyslitelně patří“. Dodává Lucie, která v období letních závodů svého manžela jachtaře, tráví svůj volný čas po boku svůdných latinsko-amerických tanečníků v rámci tanečních festivalů.

Další informace naleznete na: www.fit.eu a www.kynychova-nadace.cz

Foto: zdroj Úsovso Food a.s.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…