Fluke představuje nové digitální tlakoměry

09.11.2013 19:05

Společnost Fluke Corporation dnes představuje nové řady digitálních tlakoměrů pro přesnou kalibraci tlaku. Mezi novými model jsou kulaté tlakoměry řady 700G, kalibrátor smyčky 719Pro a kalibrátor tlaku a teploty Fluke 721.

Fluke představuje nové digitální tlakoměry
Foto: Fluke
Popisek: Společnost Fluke Corporation

Řada Fluke 700G obsahuje 23 přenosných a vysoce kvalitních kulatý tlakový kalibrátorů pro široké spektrum měřených rozsahů a aplikací, a poradí si tak s každou kalibrací tlaku. Dvacet tři modelů odolných testovacích tlakoměrů se snadno používá a umožňují provádět měření od ±10 inH2O / 20 mbar do 10 000 psi / 690 bar včetně rozsahu absolutních tlaků. Lze je zkombinovat se sadami pump Fluke 700PTPK nebo 700HTPK pro kompletní řešení tlakového testování až do 600 psi (40 bar) s pneumatickou pumpou PTP-1 a až 10 000 psi (690 bar) s hydraulickou pumpou HTP-2.

Řada 719Pro nabízí plně funkční kalibrátor smyčky, který generuje, simuluje a měří signály mA i jiné, díky čemuž je ideálním měřicím přístrojem pro kalibraci snímačů, tlakových přepínačů a tlakoměrů s vysokou přesností. Na jeho podsvíceném displeji se zobrazují hned tři parametry najednou - měření tlaku z interního nebo externího snímače, generované/simulované nebo měřené mA hodnoty a teplota měřená volitelnou sondou RTD. Jeho výhodou je jedinečná integrovaná elektrická pumpa pro kalibraci ovládaná jednou rukou a možnost programování cílového tlaku a limitů pro pumpování. Jednotka obsahuje lapač kapaliny, který snižuje pravděpodobnost poškození kapalinou v rizikových aplikacích, a čisticí otvory snižují chyby pumpy vinou poškození vlhkem. Lze využit pro rozsahy tlaku 30 psi, 150 psi a 300 psi a poskytuje ideální přesnost a výkon (0,025 %) pro kalibraci vysílače referenční třídy.

Přesný kalibrátor tlaku Fluke 721 je ideálním nástrojem ke kalibraci tlaku a měření teploty pro plynová měřidla. Se dvěma izolovanými přesnými snímači tlaku (0,025 %) dokáže provádět souběžná statická i rozdílová měření tlaku pomocí jednoho nástroje.

Přístroj Fluke 721 lze nakonfigurovat se snímačem nízkého tlaku 16 psi (1,1 barů) nebo 36 psi (2,48 barů) a přidat kterýkoli ze 7 vysokotlakých rozsahů včetně 100, 300, 500, 1000, 1500, 3000 nebo 5000 psi (6,9, 20, 24,5, 69, 103,4, 200 nebo 345 barů). Disponuje vstupem Pt100 RTD pro měření teploty volitelnou sondou, měří signály 4 až 20 mA a díky internímu napájecímu zdroji smyčky 24 V může napájet testovaný vysílač. Je tak ideální pro kalibrace průtoku plynu plynových měřidel.

Tlakové kalibrátory jsou již v prodeji a další informace naleznete zde: www.fluke.cz.

O společnosti Fluke

Společnost Fluke, založená v roce 1948, je významný světový výrobce kompaktních profesionálních elektronických měřicích přístrojů. Zákazníky společnosti Fluke jsou technici, konstruktéři, elektrikáři a metrologové, kteří instalují, vyhledávají poruchy a spravují průmyslové elektrické a elektronické vybavení nebo kalibrační procesy.

Fluke je registrovaná obchodní známka společnosti Fluke ve Spojených státech amerických a dalších zemích. Uvedené názvy existujících společností a produktů mohou být ochrannými známkami příslušných vlastníků. Další informace naleznete na webu společnosti Fluke.

Sledujte společnost Fluke na síti Facebook (www.facebook.com/flukeczsk).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…