Forum Nová Karolina: Pěší zónu na Jantarové ulici zaplní o Velikonocích farmáři

17.04.2014 10:00

Farmářské trhy jsou mezi českými zákazníky stále více oblíbené, o čemž svědčí jejich rostoucí návštěvnost. Pravidelné farmářské trhy bude mít od Velikonoc také ostravské centrum. Své stánky prodejci postaví na pěší zóně na ulici Jantarová před obchodním a zábavním centrem Forum Nová Karolina dvakrát do měsíce.

Forum Nová Karolina: Pěší zónu na Jantarové ulici zaplní o Velikonocích farmáři
Foto: forumnovakarolina.cz
Popisek: Forum Nová Karolina

Trhy se budou poprvé konat na velikonoční sobotu 19. dubna, což se projeví na nabízeném sortimentu. Kromě tradičních masných a mléčných výrobků se lidé mohou těšit na nejrůznější velikonoční gastro speciality ale také na pestrý program.

„Naším cílem není pouze nabízet kvalitní a čerstvé produkty, ale rovněž vytvořit příjemné prostředí, kam se lidé budou rádi vracet. O Velikonocích proto vznikne před Forem Nová Karolina dvorek s živými zvířaty, kde nebudou chybět kuřata, králíci či kozy. Nakupování rovněž zpříjemní hudba, o zábavní program se postarají kejklíři a pro děti chystáme nejrůznější soutěže,“ přiblížil program trhů marketingový manažer OC Forum Nová Karolina Tomáš Lučan. Na dětských stanovištích se budou plést karabáče, zdobit perníčky a malovat velikonoční balónky.

Na své si přijdou také milovníci jídla. Hned po zahájení prodeje stánků o půl osmé ráno si lidé mohou dát pravou farmářskou snídani. „V nabídce budou domácí vajíčka se slaninou, hemenex s čerstvou šunkou či telecí párečky s domácím chlebem. Pro ratolesti je připravena dětská varianta farmářské snídaně,“ uvedl Lučan. Jelikož k Velikonocím neodmyslitelně patří zapékaná klobása v listovém těstě, i tuto pochoutku, zvanou šoldra, budou moci návštěvníci trhů ochutnat.

„Farmářské trhy představují ideální místo, kde se mohou potkávat nejen Ostravané, ale také lidé bydlící mimo město. Věříme, že se trhy na Nové Karolině stanou důvodem, proč lidé zavítají do centra Ostravy,“ dodal Lučan.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…