Forum Nová Karolina nabízí nový Range Rover Evoque za pětistovku

02.05.2014 10:25

OC Forum Nová Karolina rozjelo mega soutěž roku o nový vůz Range Rover Evoque. Zúčastnit se jí může každý, kdo nakoupí ve kterékoliv prodejně obchodního a zábavního centra za 500 korun. Soutěž potrvá do 15. června, slavnostní vyhlášení vítěze se uskuteční 20. června.

Forum Nová Karolina nabízí nový Range Rover Evoque za pětistovku
Foto: forumnovakarolina.cz
Popisek: Forum Nová Karolina

Na prvního máje zaparkoval ve Foru Nová Karolina luxusní vůz Range Rover Evoque, který bude měsíc a půl čekat na svého majitele. Soutěže se může zúčastnit úplně každý, pravidla jsou jednoduchá.  „Pro zapojení do soutěže stačí ve kterékoliv prodejní jednotce Fora Nová Karolina nakoupit od 1. května do 15. června za minimálně 500 korun. Ještě v den nákupu je nutné zajít na Infocentrum s účtenkou, kde za ni zákazníci dostanou příslušný počet soutěžních kuponů. Poté stačí zodpovědět tipovací otázku a vyplnit kontaktní údaje,“ vysvětlil marketingový manažer OC Forum Nová Karolina Tomáš Lučan.

Zaměstnanec Infocentra poté soutěžní kupon rozdělí napůl. „Jednu půlku kuponu se soutěžní otázkou a kontaktními údaji člověk vhodí do vystaveného soutěžního vozu, zatímco druhou půlku si odnese spolu s účtenkou domů. Vše je potřeba pečlivě uschovat,“ dodal Lučan.

O vítězi se rozhodne v pátek 20. června. „Na celý víkend plánujeme řadu akcí pro veřejnost a slavnostní vyhlášení vítěze bude jednou z nich. Vyhrát může pouze ten, kdo se soutěže osobně zúčastní a bude mít s sebou soutěžní kupon. V opačném případě výhra propadá dalšímu soutěžícímu v pořadí. Na celý průběh soutěže, tedy od zapečetění výherního vozu až po vyhlášení vítěze, bude dohlížet notář,“ ubezpečil Lučan.

Protože Range Rover Evoque může vyhrát pouze jeden soutěžící, v rámci soutěže se bude zároveň hrát o čtyři víkendy, kdy bude možné zapůjčit si vůz. „Soutěž poběží na Hitrádiu Orion a zapojíme do ní všechny účastníky hlavní soutěže. Náhodně vybraným lidem moderátor zavolá a položí tipovací otázku. Vyhraje ten, jehož odpověď bude nejpřesnější. Kromě víkendů s Range Roverem Evoque  se lidé mohou těšit na další hodnotné ceny našich partnerů. Restaurace Pizza Coloseum a Sushi Plus věnovaly dárkové poukazy, Ropice Golf Resort zase poskytne dárkové balíčky pro začínající golfisty. Soutěžit se bude také o dárkové karty Fora Nova Karolina,“ vyjmenoval Lučan výhry.    

Kompletní pravidla soutěže jsou na www.forumnovakarolina.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…