Frýdou bude chodit v sobotu Mikuláš

03.12.2014 22:22

S Mikulášem a jeho družinou se mohou děti setkat tuto sobotu v nově otevřeném obchodním centru FRÝDA během druhého sobotního adventního odpoledne. Čekají na ně opět speciální mikulášské dílničky, čertovská diskotéka, fotokoutek a samozřejmě bohatá nadílka.

Frýdou bude chodit v sobotu Mikuláš
Foto: Frýda
Popisek: Obchodní centrum Frýda.

Dnešního Mikuláše zná každý, málokdo ale asi tuší, kdo byl tou legendární postavou v biskupském oděvu s dlouhým bílým plnovousem. Předlohou svatého Mikuláše byl biskup, kterého už za jeho života lidé měli rádi pro jeho štědrost a laskavost. A stejně takový bude i ten v obchodním centru Frýda. V doprovodu andělů a neposedných pekelníků na ně malí i velcí návštěvníci mohou narazit tuto sobotu 6.12 od 15. do 18. hodiny.

„Na všechny čeká cesta nebeskou bránou, ti co zlobili budou muset projít zkouškou na pekelné váze“, slibuje s úsměvem ředitelka centra Petra Bujnošková a dodává „Děti se ale určitě nemusí bát, zastání najdou určitě u spravedlivého Mikuláše a laskavých andílků. A nikdo rozhodně neodejde s prázdnou“.

V mikulášských dílničkách se děti naučí vyrábět postavičky čertíků a andělíčků, v čertovském salónu ošklivosti se mohou nechat trošku „vylepšit“ a ve fotokoutku pak proměnu nechat zdokumentovat na památku. Zařádit si potom společně s rodiči mohou děti na čertovské diskotéce.

I tuto sobotu (a nejen během ní) se bude ve FRÝDĚ rozdávat radost dětem z dětského domova ve Frýdku – Místku. „U Stromu splněných přání jsou jejich konkrétní sny a přání zaznamenány ve speciální knize přání a návštěvníci jim mají až do 20. prosince možnost splnit, co si děti vysnily,“ doplňuje Petra Bujnošková.

Pro všechny zákazníky i nadále k dispozici balící služba, která zdarma zabalí dárky zakoupené v OC FRÝDA.


PROGRAM MIKULÁŠKÉHO ODPOLEDNE - sobota 6. 12.

14:00 – 18:00  Mikulášské dílničky – výroba čertíků a andílků 
                           Čertovský salón ošklivosti
15:00 -  18:00   Mikuláš pro malé i velké
                            Mikulášská  nadílka s pekelnou a nebeskou bránou
                            Čertovská diskotéka
                            Fotokoutek s Mikulášem a čertem

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…