Generál Bečvář navštívil příslušníky 4. brigády rychlého nasazení v Žatci

26.02.2017 12:14

Náčelník Generálního štábu Armády ČR armádní generál Josef Bečvář navštívil velitelství 4. brigády rychlého nasazení a 41. mechanizovaný prapor v Žatci. K žateckým vojákům jej doprovodil také velitel Pozemních sil AČR generálmajor Štefan Kaleta.

Generál Bečvář navštívil příslušníky 4. brigády rychlého nasazení v Žatci
Foto: Armáda ČR
Popisek: Armáda ČR, logo.

V úvodu setkání seznámil velitel útvaru plukovník gšt. Roman Náhončík delegaci s personální naplněností jednotek, plánem výcviku, harmonogramem cvičení a úrovní připravenosti brigády. V následné diskusi se její příslušníci zajímali například o zabezpečení či kariérní řád. „Stojíme o každého kvalitního vojáka,“ uvedl generál Bečvář a dodal: „Děkuji vám za tvrdou práci, kterou ve službě pro Českou republiku odvádíte.“

V Žatci je dislokovaný také 41. mechanizovaný prapor. I s vojáky tohoto útvaru se náčelník Generálního štábu AČR setkal a i zde odpověděl armádním profesionálům na řadu dotazů. Na závěr zhlédl praktickou ukázku výcviku spojovací roty – nácvik rozvinutí a provoz hlavního a záložního místa velení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…